Βίντεο από τη στιγμή που η αστυνομία πυροβολεί κατά άνδρα στη Γέφυρα του Λονδίνου

Βίντεο από τη στιγμή που η αστυνομία πυροβολεί κατά άνδρα στη Γέφυρα του Λονδίνου

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοκάρει το βίντεο που εμφανίζει αστυνομικούς να αφοπλίζουν και εν τέλει να πυροβολούν έναν άνδρα στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Ερασιτεχνικό βίντεο από το Twitter δείχνει κάποια άτομα να έχουν πέσει πάνω σε έναν άνδρα, ο οποίος εικάζεται ότι είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι, ενώ λίγο αργότερα ένας άλλος άνδρας που κρατά το μαχαίρι απομακρύνεται από το σημείο.

Ακολουθεί ο πυροβολισμός κατά του άνδρα που κείτεται στο έδαφος.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Λονδίνου αρκετοί άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή τους. 

Το Sky, επικαλούμενο μη κατονομαζόμενες πηγές, μετέδωσε πως τουλάχιστον ένας άνθρωπος, που δεν ήταν ο δράστης της επίθεσης, σκοτώθηκε κατά το επεισόδιο. Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι ενημερώνεται διαρκώς για το επεισόδιο στη Γέφυρα του Λονδίνου. «Ενημερώνομαι για το επεισόδιο στη Γέφυρα του Λονδίνου και θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία και όλες τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την άμεση αντιμετώπισή τους» , είπε ο Τζόνσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή