Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις βγήκε στον αέρα το τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No Time To Die», στην οποία πρωταγωνιστεί για τελευταία φορά σε αυτόν τον ρόλο ο Ντάνιελ Κρεγκ (φωτ.). Οπλα, ωραίες γυναίκες, εκρήξεις και ένα εντυπωσιακό κυνηγητό με μοτοσικλέτες αποτελούν ένα μικρό αλλά χαρακτηριστικό δείγμα, διάρκειας 2 λεπτών και 35 δευτερολέπτων, από το περιεχόμενο της ταινίας που σκηνοθετεί ο Κάρι Φουκουγιάμα και πρόκειται να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2020. Η ταινία γυρίστηκε στο Λονδίνο, στην Τζαμάικα, στη Νορβηγία και στην Ιταλία και δίπλα στον Κρεγκ εμφανίζονται εκτός των άλλων ο Ρέιφ Φάινς και η Λεά Σεϊντού.

(…) «Free, Melania» είναι ο τίτλος της μη εγκεκριμένης βιογραφίας της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, η οποία θα προσπαθήσει να ρίξει φως στο αίνιγμα του αποτελεί η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου. Η συγγραφέας του βιβλίου Kέιτ Μπένετ, ρεπόρτερ του CNN, που έχει περάσει πολλά χρόνια ακολουθώντας την κυρία Τραμπ, υπόσχεται να δώσει ανεπίσημες αλλά πραγματικές πληροφορίες για το ποια είναι στ’ αλήθεια αυτή η γυναίκα για την οποία τόσα λέγονται, αλλά τίποτε δεν πιστοποιείται.

(…) Επιτέλους, στα ενενήντα του πλέον, ο συγγραφέας Μίλαν Κούντερα πήρε πίσω την τσεχική υπηκοότητα που η κυβέρνηση της χώρας του στέρησε πριν από 40 χρόνια. Ο Κούντερα έχει πολιτογραφηθεί Γάλλος και ζει στο Παρίσι, όπου τον επισκέφθηκε ο πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας για να του παραδώσει συμβολικά το πιστοποιητικό της ιθαγένειας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή