Η… ερωτική επιστολή του Τίμερμανς

Η… ερωτική επιστολή του Τίμερμανς

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aπό το τέλος της συμβίωσης Ευρωπαϊκής Ενωσης – Βρετανίας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει μια ερωτική επιστολή. «Αποφασίσατε να φύγετε. Η καρδιά μου ραγίζει, αλλά σέβομαι αυτή την απόφαση», έγραψε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς σε άρθρο με τίτλο «Η ερωτική επιστολή μου προς τη Βρετανία».

«Αμφιταλαντευθήκατε, όπως κάνατε πάντα όταν επρόκειτο για την Ε.Ε. Μακάρι να είχατε παραμείνει σε αυτή την κατάσταση. Δεν ήταν απαραίτητο να πιεστείτε να λάβετε μια απόφαση, αλλά το κάνατε και αυτό σας πονάει. Γιατί η αμφιταλάντευση θα παραμείνει, ακόμη και αφού φύγετε. Εχετε ζημιωθεί χωρίς λόγο, κι εσείς και εμείς. Και φοβάμαι ότι θα υπάρξει συνέχεια».

Ο Τίμερμανς συνεχίζει δηλώνοντας «πληγωμένος» για το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος. «Με παρηγορεί η σκέψη ότι οι οικογενειακοί δεσμοί ποτέ δεν κόβονται πραγματικά. Εμείς δεν πάμε πουθενά. Θα είμαστε πάντα εδώ και θα σας περιμένουμε», καταλήγει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή