Πέθανε ο Φώτης Ντούλος

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον θάνατο του Φώτη Ντούλος, ο οποίος νοσηλευόταν από το βράδυ της Τρίτης σε νοσοκομείο του Μπρονξ, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, ανακοίνωσε ο δικηγόρος του στους δημοσιογράφους. Ο Ντούλος ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά την απόπειρα, δηλητηριάζοντας τον οργανισμό του με μονοξείδιο του άνθρακα.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ABC, στο σπίτι δεν εντοπίστηκε κάποιο αποχαιρετιστήριο σημείωμα, ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκε ένα έγγραφο στο οποίο επιμένει στην αθωότητά του. Παραμένει, πάντως, αδιευκρίνιστο το πότε αυτό γράφτηκε.

Η υπόθεση του Ντούλος συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Η εν διαστάσει σύζυγός του Τζένιφερ Φάρμπερ-Ντούλος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον περασμένο Μάιο αφού μετέφερε τα πέντε παιδιά του ζευγαριού στο σχολείο. Οταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, το 2017, είχε ενημερώσει τις Αρχές ότι φοβόταν ότι ο άνδρας της θα της έκανε κακό.

Μετά τη συγκέντρωση συντριπτικών έμμεσων αποδείξεων, όπως βίντεο που  απεικονίζουν τον Ντούλος να πετάει στα σκουπίδια αντικείμενα που όπως αποδείχθηκε είχαν αίμα της Τζένιφερ πάνω τους, αλλά και DNA του στο σπίτι της, ασκήθηκαν διώξεις κατά του Φώτη Ντούλος για την απαγωγή και τη δολοφονία της γυναίκας, παρότι η σορός της δεν βρέθηκε ποτέ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή