Order! Στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ ο εμβληματικός Τζον Μπέρκοου

Order! Στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ ο εμβληματικός Τζον Μπέρκοου

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε η Μέγκαν Μαρκλ, η Αμερικανίδα ηθοποιούς και δούκισσα του Σάσεξ που, για τους Βρετανούς, «πήρε» τον πρίγκιπα Χάρι από την χώρα του στα… ξένα. 

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, ο εμβληματικός “Mr Order” Τζον Μπέρκοου, δήλωσε στο The Sunday Times Magazine ότι αισθάνεται βαθιά συμπάθεια προς τη Μέγκαν Μαρκλ και καταλαβαίνει τους λόγους που το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στον Καναδά. 

«Θέλω να πω ότι πιστεύω κατηγορηματικά ότι η Μέγκαν υπήρξε θύμα ρητού και απεχθούς ρατσισμού. Είμαι απόλυτα ξεκάθαρος σ’ αυτό. Έχει υποστεί ρατσισμό, σεξισμό και μισογυνισμό» υποστήριξε ο Μπέρκοου, καταρρίπτοντας ουσιαστικά  προηγούμενες δηλώσεις της υπουργού Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Πρίτι Πατέλ, η οποία αμφισβήτησε ότι η Μέγκαν Μαρκλ αντιμετώπισε ρατσισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχει βρεθεί στο στόχαστρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του κοινού, επειδή έχει επικρίνει στο παρελθόν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και έχει υιοθετήσει φεμινιστικές αξίες, οι οποίες, όπως είπε, εκνευρίζουν τις «φανατικές φατρίες».

Ο Τζον Μπέρκοου συνέχισε λέγοντας ότι κατανοεί γιατί η Μέγκαν Μαρκλ και ο δούκας του Σάσσεξ επέλεξαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα και να περάσουν περισσότερο χρόνο στον Καναδά, όπου σήμερα θεωρείται ότι ζει το ζευγάρι.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν την αλλαγή, αποδεχόμενοι μερικές από τις συνέπειες και το κόστος» είπε.

«Έχουν το δικαίωμα να δώσουν προτεραιότητα στον γάμο τους και την υγεία τους» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή