Η Βρετανία θα εξαιρέσει από την καραντίνα τους ταξιδιώτες από τη Γαλλία

Η Βρετανία θα εξαιρέσει από την καραντίνα τους ταξιδιώτες από τη Γαλλία

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Βρετανία δεν θα επιβάλλει καραντίνα σε ταξιδιώτες που έρχονται από τη Γαλλία σε αυτό το στάδιο, ανακοίνωσε το γραφείο του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν την Κυριακή, προσθέτοντας ότι οποιοδήποτε τέτοιο μέτρο θα είναι αμοιβαίο και θα τεθεί σε ισχύ μόνο μετά από διαβούλευση από κοινού.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανέφερε σε τηλεοπτική ομιλία την Κυριακή ότι για να αποφευχθεί η εκ νέου μετάδοση του ιού από ταξιδιώτες που έρχονται από το εξωτερικό, θα επιβληθεί σύντομα καραντίνα σε ανθρώπους που φτάνουν στη χώρα αεροπορικώς.

«Δεν θα ισχύει η καραντίνα για ταξιδιώτες που έρχονται από τη Γαλλία σε αυτό το στάδιο, ανέφερε το γραφείο του Τζόνσον», λίγο αφότου το γραφείο του Γάλλου Προέδρου εξέδωσε παρόμοια ανακοίνωση.

«Τυχόν μέτρα και στις δύο πλευρές θα λαμβάνονται με εναρμονισμένο και αμοιβαίο τρόπο», ανέφεραν οι ανακοινώσεις που εκδόθηκαν μετά την τηλεφωνική συνομιλία των δύο ηγετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή