ΚΟΣΜΟΣ

Μπλουζάκι “Live N’ Let Die With COVID 45” από τους Guns N’ Roses

mployzaki-amp-8220-live-n-let-die-with-covid-45-amp-8221-apo-toys-guns-n-roses-2378638

Πρόσφατα, η μεγάλη επιτυχία των Guns N ’Roses "Live N’ Let Die" αντηχούσε, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ περιόδευε σε ένα εργοστάσιο στην Αριζόνα που παράγει μάσκες προσώπου πολλαπλών χρήσεων N95 για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Λίγο αργότερα, ο υπουργός Οικονομικών, Στιβ Μανούσιν και ο αρχηγός του hard rock συγκροτήματος Axl Rose «κονταροχτυπήθηκαν» στο Twitter.

Τώρα, οι Guns N ’Roses -που διασκεύασαν το τραγούδι των Wings το 1991 για άλμπουμ τους Use Your Illusion I – πωλούν T-shirt που αναγράφουν με κεφαλαία γράμματα "Live N’ Let Die With COVID 45". 

Το t-shirt είναι η απάντηση της μπάντας στην άρνηση του Ντόλαντ Τραμπ να φορά προστατευτικές μάσκες προσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, ακόμη και όταν επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Honeywell την περασμένη εβδομάδα που κατασκευάζει εξοπλισμό ασφαλείας N-95.

Οι  Guns N’ Roses θα διαθέσουν τα έσοδα από το μπλουζάκι στη Musicares, η οποία «παρέχει ένα δίχτυ ασφαλείας έκτακτης βοήθειας σε μουσικούς σε περιόδους ανάγκης».

Με αφορμή την παρουσίαση των t-shirts στο Twitter, πολλοί θαυμαστές φάνηκαν να μην εντυπωσιάστηκαν με το εγχείρημα της μπάντας, εκφράζοντας την αποδοκιμασία τους και κατηγορώντας τους GNR ότι χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό για να αποκομίσουν κέρδη. 

Κάποιοι άλλοι θαυμαστές ήταν πιο υποστηρικτικοί και εξέφρασαν ενθουσιασμό για τα t-shirts. «Σεβασμό στο συγκρότημα που έχει τη λογική, την κοινή λογική και την ανδρεία να φωνάζει τι θανατηφόρος εφιάλτης είναι η κυβέρνηση Τραμπ» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ