Κόμικς με ηρωίδα τη Στόρμι Ντάνιελς, ως νέα Μπαρμπαρέλα

Κόμικς με ηρωίδα τη Στόρμι Ντάνιελς, ως νέα Μπαρμπαρέλα

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την επάνοδό της στο προσκήνιο, αυτή τη φορά ως ηρωίδα κόμικς, πραγματοποιεί η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία είχε αποκαλύψει ότι διατηρούσε προ ετών ερωτική σχέση με τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Οι ισχυρισμοί της Ντάνιελς είχαν προκαλέσει νομική αντιπαράθεση και πυροδότησαν την πρώτη δικαστική προσφυγή κατά της προεδρίας Τραμπ, προτού η υπόθεση απορριφθεί από τη Δικαιοσύνη.

Η Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, πρωταγωνιστεί σε σειρά κόμικς με τίτλο «Στόρμι Ντάνιελς: Διαστημική Δύναμη», που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία το φθινόπωρο από τον εκδοτικό οίκο TidalWave. «Το κόμικς είναι σατιρικό, βέβαια», είπε η Ντάνιελς, ενώ ο εκδοτικός οίκος περιέγραψε τη σειρά ως «σκαμπρόζικη κωμωδία δράσης και περιπέτειας», εξηγώντας ότι το πόνημα αποτελεί συνδυασμό της Μπαρμπαρέλα με το Σταρ Τρεκ.

«Το μόνο αίτημά μου από τις συγγραφείς ήταν να μη μοιάζω χαζή. Οσοι υποθέτουν κάτι τέτοιο, κάνουν μεγάλο λάθος. Μόλις εμφανίζομαι σε σκηνή του κόμικς, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα τους δείρω όλους», είπε η Ντάνιελς μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

Η Ντάνιελς βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας το 2018, μετά την αποκάλυψη ότι έλαβε χρηματικό ποσό για να αποσιωπήσει εξωσυζυγική ερωτική σχέση, που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, προτού αυτός εκλεγεί στην προεδρία. Ο Τραμπ έχει αρνηθεί ότι είχε ερωτική σχέση με την πορνοστάρ. Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε η Ντάνιελς, ο Τραμπ της προσέφερε 130.000 δολάρια για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους. Η Ντάνιελς είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2018 στην πόλη Κολόμπους του Οχάιο με κατηγορίες «άσεμνων χειρονομιών» σε πελάτες στριπτίζ μπαρ. Η Ντάνιελς κατέθεσε αγωγή εναντίον της τοπικής αστυνομίας, υποστηρίζοντας ότι η σύλληψή της έγινε αναίτια και αποτελούσε πράξη αντεκδίκησης για τις καταγγελίες της εναντίον του Τραμπ. Η πόλη του Κολόμπους έθεσε στο αρχείο τις κατηγορίες εναντίον της και της προσέφερε ως αποζημίωση 450.000 δολάρια.

Η Ντάνιελς και ο εκδοτικός οίκος TidalWave επρόκειτο να δώσουν χθες στα βιβλιοπωλεία τη βιογραφία της Ντάνιελς σε μορφή κόμικς. Συγκρινόμενο με την αυτοβιογραφία της, που κυκλοφόρησε το 2018, το κόμικς είναι «πιο τολμηρό», είπε η ίδια.

Μετά την απόρριψη της εκδίκασης της καταγγελίας της Ντάνιελς κατά του Τραμπ από την αμερικανική Δικαιοσύνη τον Μάρτιο του 2019, η πρώην πορνοστάρ ασχολήθηκε με νέες δραστηριότητες, όπως τη μαγνητοσκόπηση podcast, αλλά και με εμφανίσεις της ως κωμικός σε κλαμπ σε πολλές χώρες του κόσμου. Η Ντάνιελς σχεδιάζει, όπως λέει η ίδια, να πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική ταινία τρόμου στο μέλλον.

«Δεν πρόκειται να κάτσω και να κλαίγομαι λέγοντας ότι δεν ωφελήθηκα από την υπόθεση, γιατί βγήκα ιδιαίτερα ωφελημένη χάρη στη δημοσιότητα που απέκτησα. Αυτό που δεν συνειδητοποιεί, όμως, ο κόσμος είναι ότι η δημοσιότητα είναι δίκοπο μαχαίρι», λέει η Ντάνιελς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή