Τραμπ: Τρία εμβόλια δείχνουν «πραγματικά πολύ καλά»

Τραμπ: Τρία εμβόλια δείχνουν «πραγματικά πολύ καλά»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισιόδοξος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σύντομα θα βρουν ένα εμβόλιο για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, εμφανίστηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας πως τρεις προσπάθειες δείχνουν εξαιρετικά ενθαρρυντικές.

«Τρία εμβόλια είναι πραγματικά πολύ καλά» είπε ο Τραμπ σε μια εκδήλωση στο Λευκό Οίκο, και πρόσθεσε ότι «θα έχουμε εμβόλιο σύντομα»

Ο Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ Δρ. Φράνσις Κόλινς δήλωσε νωρίτερα ότι είναι αισιόδοξος για το πρόγραμμα εμβολίων της διοίκησης Τραμπ «Operation Warp Speed» που -σύμφωνα με τον ίδιο- θα δημιουργήσει ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο για τον COVID-19 έως το τέλος του έτους και μπορεί να επιτύχει τον στόχο 300 εκατομμυρίων δόσεων έως τις αρχές του 2021. 

Σημειώνεται πως το υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι θα περιορίσει την οικονομική της υποστήριξη σε περίπου επτά πειραματικά εμβόλια για τον κορωνοϊό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή