Ο Τζόνι Ντεπ επιμένει πως δεν χτύπησε την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερντ

Ο Τζόνι Ντεπ επιμένει πως δεν χτύπησε την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερντ

2' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ επιμένει να αρνείται πως είναι το  «τέρας» που χτύπησε την πρώην σύζυγό του – επίσης ηθοποιό -Άμπερ Χερντ επειδή τον κορόιδεψε για ένα τατουάζ του.

Σήμερα ήταν η δεύτερη ημέρα της εκδίκασης της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun, που είχε παρουσιάσει τον γνωστό ηθοποιό ως έναν βίαιο σύζυγο.

Έχοντας καλύψει τα πρόσωπά τους με φουλάρια, οι πρώην σύζυγοι έφτασαν χωριστά στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, το οποίο θα συνεδριάζει τρεις εβδομάδες για την υπόθεση σε βάρος της Sun και της ιδιοκτήτριας εταιρείας της "News Group Newspapers" (NGN).

Ο Τζόνι Ντεπ τους καταλογίζει πως σε άρθρο τους, τον Απρίλιο 2018, ανέφεραν ότι εκείνος είχε χτυπήσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχουν χωρίσει από το 2017.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο 57χρονος ηθοποιός δέχθηκε σειρά ερωτήσεων από τους συνηγόρους του ομίλου NGN σχετικά με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Παραδέχθηκε ότι «υπέκυψε στους παλιούς του δαίμονες» τον Μάρτιο του 2013, έπειτα από 160 ημέρες νηφαλιότητας, αλλά αρνήθηκε ότι χαστούκισε τρεις φορές την Άμπερ Χερντ, όπως εκείνη υποστηρίζει.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο Σάσα Ουάς, η ηθοποιός κορόιδεψε τον Τζονι Ντεπ για ένα τατουάζ του, το οποίο γράφει «Wino Forever» (Μέθυσος για πάντα) και είχε προέλθει από το αρχικό "Winona Forever", που είχε κάνει μετά τον χωρισμό του με την ηθοποιό Ουινόνα Ράιντερ τη δεκαετία του 1990.

«Την χαστουκίσατε πάνω από μία φορά, διότι αφού την χαστουκίσατε την πρώτη φορά, εκείνη δεν αντέδρασε, απλά σας έριξε ένα βλέμμα κι αυτό σας εξόργισε περισσότερο και την χαστουκίσατε ξανά», επέμεινε η δικηγόρος.

«Αυτό είναι απολύτως ψευδές. Δεν χτύπησα την κ. Χερντ» αντέδρασε ο Τζόνι Ντεπ.

«Αρχισε να κλαίει, υποσχόμενος να μην την ξανά χτυπήσει. Απέδωσε τη συμπεριφορά του στην «ασθένεια» του και μίλησε για πρώτη φορά για το “τέρας, το alter ego” που αναλαμβάνει όταν είστε υπό την επήρεια ποτών και ναρκωτικών» είπε στη συνέχει η δικηγόρος.

O ηθοποιός υποστήριξε πως η πρώην σύζυγός του τον ενθάρρυνε να πίνει αλκοόλ και να κάνει χρήση ναρκωτικών, όπως και ότι δεν υποστήριζε στην προσπάθειά του να ξεπεράσει τους εθισμούς του.

Είπε, επίσης, πως πολλές φορές, ενώ ήταν σε σχέση, η πρώην σύντροφός τους λάμβανε κοκαϊνη. «Οχι μόνο έκοβε την κοκαΐνη με ένα ξυράφι σε γραμμές, την έβαζε στο δάχτυλό της και την έτριβε στα ούλα της» είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η Χερντ αναφέρθηκε σε 14 περιπτώσεις που δέχθηκε επίθεση κατά της διάρκεια της σχέσης τους.  Σύμφωνα με την ίδια, η δεύτερη φορά ήταν λόγω ενός πίνακα που υπάρχει σπίτι της και είναι έργο πρώην εραστή της.

Η δικηγόρος Σάσα Ουάς ισχυρίστηκε ότι ο Ντεπ επιχείρησε να κάψει τον πίνακα και χτύπησε την Χερντ με το χέρι του, κάτι που της προκάλεσε πολύ πόνο λόγω των μεγάλων δαχτυλιδιών που φορούσε.

«Δεν χτύπησα τη Χερντ. Δεν έχω χτυπήσει ποτέ την κυρία Χερντ» ανταπάντησε ο Τζόνι Ντεπ.

Σε ερώτηση για το αν ζήλευε άλλες συντρόφους του απάντησε  «Ναι, μπορώ να ζηλέψω».

Η ακρόαση συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Τζόνι Ντεπ και η πρώην Αμπερ Χερντ συναντήθηκαν στα δικαστήρια (βίντεο – φωτογραφίες)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή