Παρίσι: Ανοίγει και πάλι το πρώτο επίπεδο του Πύργου του Άιφελ

Παρίσι: Ανοίγει και πάλι το πρώτο επίπεδο του Πύργου του Άιφελ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι επισκέπτες του Πύργου του Άιφελ θα μπορούν και πάλι να απολαμβάνουν το ποτό τους, ακόμη και να χορεύουν, στο πρώτο επίπεδό του, το οποίο άνοιξε αυτή την εβδομάδα προσφέροντας την μαγευτική θέα του Παρισιού.

Ο Πύργος είχε κλείσει στα μέσα Μαρτίου εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού -το μεγαλύτερο διάστημα που παρέμεινε κλειστός μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο- αλλά άνοιξε και πάλι για το κοινό στις 25 Ιουνίου.

Το πρώτο επίπεδό του, το οποίο βρίσκεται σε ύψος 57 μέτρων από το έδαφος, διαθέτει μπαρ και θα μπορεί να φιλοξενεί 300 με 350 επισκέπτες κάθε Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ, που θα υπάρχει dj μέχρι τις 28 Αυγούστου, δήλωσε ο διευθυντής της εταιρείας διαχείρισης του Πύργου, Πατρίκ Μπράνκο Ρουιβό

Ο Πύργος του Άιφελ συνήθως συγκεντρώνει επτά εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο, το 75% εκ των οποίων είναι ξένοι τουρίστες. Ωστόσο, με τους περιορισμούς που εξακολουθούν να ισχύουν για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, οι περισσότεροι επισκέπτες στο εγγύς μέλλον αναμένεται να προέρχονται από την Γαλλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή