Το συχνό σεξ, φάρμακο για τους σαραντάρηδες

Το συχνό σεξ, φάρμακο για τους σαραντάρηδες

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευεργετική επίδραση που έχει η συχνή ερωτική συνεύρεση στους μεσόκοπους άρρενες απέδειξαν Βρετανοί επιστήμονες ύστερα από εικοσαετή παρατήρηση 914 ανδρών 45-59 ετών. Οι «πρωταθλητές της κλίνης», που έρχονται σε ερωτική επαφή δύο ή τρεις φορές εβδομαδιαίως, έχουν λιγότερες πιθανότητες να υποστούν εγκεφαλικό ή νόσο της στεφανιαίας απ’ ό,τι οι λιγότερο δραστήριοι.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γλαύκος Κληρίδης και ο εκπρόσωπος των Τουρκοκυπρίων κ. Ραούφ Ντενκτάς συνεφώνησαν χθες να έχουν εντατικές διαπραγματεύσεις -τρεις φορές την εβδομάδα- που θα αφορούν κατά πάσα βεβαιότητα τα «δύσκολα» προβλήματα, με πρώτιστο το νέο πολιτειακό καθεστώς της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο, όπως τονίζεται αρμοδίως πρέπει να έχει μια διεθνή εκπροσώπηση, να είναι Ομοσπονδία, διζωνική και δικοινοτική, δίχως δικαίωμα αποσχίσεως. Εάν υπάρξει επί του θέματος αυτού συμφωνία τότε θα εξετασθούν τα άλλα ζωτικά προβλήματα, όπως το εδαφικό, τα θέματα ασφαλείας κλπ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT