Αποκαλυπτικός Τραμπ: Ολοι μου ζητούν να μιλήσω στον Ερντογάν

Αποκαλυπτικός Τραμπ: Ολοι μου ζητούν να μιλήσω στον Ερντογάν

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις εκκλήσεις που δέχεται από ξένους ηγέτες προκειμένου να μεσολαβήσει στον Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε, με αρκετή δόση έπαρσης, ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο δίκτυο Fox.

«Την περασμένη εβδομάδα, επικεφαλής κρατών εποικοινώνησαν μαζί μου (και μου είπαν)»: 'Μήπως μπορείς να τηλεφωνήσεις στον Ερντογάν';»

Και ο Τραμπ συνέχισε λέγοντας ότι ρώτησε τους συγκεκριμένους ηγέτες γιατί θα  έπρεπε να είναι εκείνος που θα μιλήσει στον Τούρκο Πρόεδρο, υποστηρίζοντας ότι έλαβε την εξής απάντηση:

«Είσαι ο μόνος που θα ακούσει. Εμάς δεν μας ακούει. Μόνο εσένα».

«(Του) είπα: Αυτό λόγω Ηνωμένων Πολιτειών; ‘Όχι επειδή είσαι εσύ’, απάντησε. Λόγω της προσωπικότητάς σου. Είσαι ο μόνος τον οποίο θα ακούσει», συνέχισε ο Αμερικανός Πρόεδρος που ολοκλήρωσε το αποκαλυπτικό απόσπασμα της συνέντευξής του ως εξής:

«Δεν μου αρέσει να το λέω δημόσια, αλλά συμβαίνει να ισχύει. Τα πάω καλά μαζί του και με ακούει».

Συνέχισε δε τις εμμέσως εγκωμιαστικές του αναφορές προς τον Ερντογάν -καθώς ο κύριος στόχος του ήταν να πλήξει τον Τζο Μπάιντεν- λέγοντας:

«Ατιμετωπίζουμε ανθρώπους που είναι πολύ έξυπνοι. Με τους ηγέτες αυτών των χωρών, αντιμετωπίζουμε σκακιστές παγκόσμιας κλάσης. Τους ξέρω όλους. Τα πάμε πολύ καλά με όλους, και τον Ερντογάν της Τουρκίας (…) «Δεν μπορείς να έχεις έναν τύπο που δεν ξέρει πού βρίσκεται» κατέληξε αφήνοντας αιχμές για τον Μπάιντεν. 

– Πηγή: Anadolu, Sabah

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή