Η Ρωσία ανοίγει τις πτήσεις από και προς την Κύπρο

Η Ρωσία ανοίγει τις πτήσεις από και προς την Κύπρο

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις πτήσεις από και προς την Κύπρο και άλλες έξι χώρες αναμένεται να επιτρέψει η Ρωσία αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ιζβέστια στη Μόσχα τη Δευτέρα.

Η ρωσική εφημερίδα επικαλείται ανώνυμες πηγές από τα αεροδρόμια και τις αερογραμμές και αναφέρει ότι οι αρχές της Ρωσίας θα επιτρέψουν την επανέναρξη των αεροπορικών συνδέσεων της χώρας με την Κύπρο, τη Γαλλία, την Κίνα, την Ουγγαρία, την Αίγυπτο, την Ιορδανία και τη Μάλτα. Οι πτήσεις για Κίνα αφορούν στο αεροδρόμιο της Σαγκάης.

Η Μόσχα έχει απαγορεύσει εδώ και μήνες τις διεθνείς πτήσεις σε μια προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, με εξαίρεση από τις αρχές Αυγούστου την αεροπορική σύνδεση με Βρετανία, Τουρκία και Τανζανία, ενώ στα μέσα Αυγούστου προστέθηκε και η Ελβετία.

Η Ρωσία έχει τον τέταρτο μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων Covid-19 στον κόσμο, και έχει κατά μέσο όρο 5.000 νέα κρούσματα την ημέρα τις τελευταίες εβδομάδες.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή