Αποχρωσεις

2' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρεκόρ φιλιού

«Φωτιά» πήραν τα χείλη ενός Ιταλού και μιας Ταϊλανδής, οι οποίοι μετείχαν στον μαραθώνιο φιλιού, ανήμερα της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και κατέγραψαν νέο παγκόσμιο ρεκόρ 31 ωρών και 18 λεπτών, στη βόρεια Ιταλία. Αν και ο τριανταεπτάχρονος Αντρέα Σάρτι, οδηγός φορτηγού στο επάγγελμα, ήταν εκείνος που επέμενε να μετάσχουν στον μαραθώνιο, προκειμένου να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ, που θα επέτρεπε στο ζευγάρι να παντρευτεί, η εικοσιεξάχρονη σύντροφός του Αννα Τσεν επέδειξε τη μεγαλύτερη αντοχή. Μετά το πέρας του φιλιού, εκείνος χρειάστηκε τη βοήθεια οξυγόνου για ν’ ανασάνει, ενώ εκείνη απλώς ξάπλωσε και πήρε μια βαθιά αναπνοή ανακούφισης. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης προσπάθειας, εκείνος χρειάστηκε να αλλάξει παπούτσια και να δεχθεί το ανακουφιστικό μασάζ της καλής του, κάθε φορά που υπέφερε από κράμπες, ενώ εκείνη τα κατάφερε μια χαρά πάνω στα ψηλοτάκουνά της. Οφείλουμε να ομολογήσουμε, πάντως, ότι η όλη προσπάθεια θα πρέπει να ήταν ιδιαιτέρως δυσχερής, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι οι διαγωνιζόμενοι, καθ’ όλη τη διάρκεια του μαραθώνιου δεν έπρεπε να φάνε, να πιουν ή να πάνε στην τουαλέτα και μπορούσαν να επικοινωνούν μόνο με γραπτά μηνύματα. Για την ιστορία, το προηγούμενο ρεκόρ είχε καταγραφεί το 2001 από ένα ζευγάρι Αμερικανών, οι οποίοι φιλιόντουσαν επί τριάντα ώρες και πενήντα εννέα λεπτά.

Πωλείται… αίμα, σπέρμα

Πουλώντας κανείς σωματικά υγρά και συμμετέχοντας σε ιατρικά πειράματα, κάλλιστα μπορεί να κερδίσει 20.000 δολάρια ή ακόμη περισσότερα. Το πώς και υπό ποιες προϋποθέσεις αναλαμβάνει να διδάξει στους ενδιαφερόμενους η ιστοσελίδα ενός αμερικανικού πανεπιστημίου, στο Σαν Φρανσίσκο. Είναι άλλωστε η μόνη κερδοφόρα επιχείρηση, στην οποία μπορείς πάντα να κουβαλάς μαζί σου το «εμπόρευμα» και μάλιστα πάντα ανανεώσιμο. Χρησιμοποιώντας διαδικτυακούς τόπους με την επωνυμία «διψώντας για δολάρια», οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μαθαίνουν πώς να κερδίζουν χρήματα με νόμιμα μέσα, πουλώντας το αίμα, το σπέρμα, τα ωάρια, τα μαλλιά, τον νωτιαίο μυελό τους και ό,τι άλλο τέλος πάντων μπορεί κανείς να εμπορευθεί επ’ αμοιβή, μετέχοντας σε ιατρικά πειράματα και έρευνες. H πώληση ζωτικών οργάνων είναι παράνομη στις ΗΠΑ, αλλά το New Canoe University (http://www.newcanoeu.com) προσδοκά ότι τα διαδικτυακά μαθήματά του θα βρουν απήχηση στους σπουδαστές των κολεγίων ή νέους ανθρώπους που διαθέτουν περισσότερο χρόνο, παρά χρήμα.

Προσοχή, σας ενδιαφέρει

Πολλοί από τους υπαλλήλους γραφείου στις ΗΠΑ, και όχι μόνο, αρχίζουν τη μέρα τους καταστρέφοντας τα άχρηστα μηνύματα (junk mail) στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους. Μόνο που την επόμενη φορά που θα το κάνουν, ενδεχομένως θα πρέπει να είναι προσεκτικότεροι, δεδομένου ότι μπορεί κάποιο από αυτά να τους ενδιαφέρει. Πίσω από τον παραπλανητικό τίτλο «Διευρύνετε τους ορίζοντές σας» ή τον σαφέστερο «Θέλετε να μεγαλώσετε το μέγεθος του πέους σας;» διάφορες επιχειρήσεις, που εμπορεύονται προϊόντα μεγέθυνσης του ανδρικού μορίου, προσπαθούν να προσελκύσουν την προσοχή του ανδρικού πληθυσμού προσφέροντάς του χάπια, συμπληρώματα βοτάνων, ακόμη και επιθέματα για το ευαίσθητο σημείο, με την υπόσχεση ότι το προσφερόμενο είδος θα επιτύχει το ζητούμενο, μέχρι και δέκα εκατοστά. Και παρότι κάποιοι μπορεί να το έχουν πάρει απόφαση ότι «τίποτα δεν γίνεται», κάποιοι άλλοι φαίνεται ότι ελπίζουν πάντα, καθώς όπως προκύπτει από ένα διαδικτυακό περιοδικό, εκείνοι που παρήγγειλαν τέτοιου είδους προϊόντα, σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, από ένα και μόνο τέτοιο κατάστημα ανήλθαν τις 6.000. Εντούτοις, λόγω του «προσωπικού» χαρακτήρα της συναλλαγής, παραμένει άγνωστο ποια είναι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά όσων αποφασίζουν να παραγγείλουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή