Ανθρωποκυνηγητό για τον κατά συρροήν δολοφόνο του Ιπσουιτς

Ανθρωποκυνηγητό για τον κατά συρροήν δολοφόνο του Ιπσουιτς

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΠΣΟΥΙΤΣ. Μάχη ενάντια στο χρόνο δίνει η βρετανική αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής πόλης Ιπσουιτς, με την ελπίδα ότι θα ανακαλύψει τα ίχνη του δολοφόνου των πέντε ιερόδουλων προτού βρεθεί μπροστά σε νέα θύματα. Παράλληλα, απευθύνει δραματική έκκληση προς όλες τις ιερόδουλες να μείνουν μακριά από τους δρόμους, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα δύο πτώματα που δεν είχαν αναγνωριστεί έως χθες ανήκουν στις αγνοούμενες, Πόλα Κλενέρ και Ανέτ Νίκολς, 29 ετών.

«Τρεις είναι βέβαιο ότι δολοφονήθηκαν, ενώ για τις άλλες δύο φοβόμαστε το χειρότερο. Οι δρόμοι δεν είναι ασφαλείς. Οι γυναίκες πρέπει να κρυφτούν», δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας στο BBC. Η υπόθεση έχει σκορπίσει πανικό ξυπνώντας μνήμες από την εποχή του Αντεροβγάλτη.

Συνεχίζουν στο πεζοδρόμιο

Ωστόσο, πολλά κορίτσια συνεχίζουν να ψάχνουν για πελατεία στην κακόφημη γειτονικά του Ιπσουιτς. «Συνεχίζω να παίρνω πελάτες, αν και δεν εμφανίζονται πολλοί», δήλωσε μια κοπέλα, ονόματι Κλόε. «Οι άνδρες φοβούνται ότι δίνουμε λίστες στην αστυνομία». Η Πόλα Κλενέλ, σημειωτέον, είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της, στη διάρκεια συνέντευξης σε τηλεοπτικό κανάλι μία ημέρα μετά την επιβεβαίωση της πρώτης δολοφονίας και τέσσερις ημέρες πριν από την εξαφάνισή της. Συντετριμμένος, ο πατέρας της παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζε πως η κόρη του είχε καταλήξει στην πορνεία για να αγοράζει ναρκωτικά, καθώς δεν την είχε συναντήσει για αρκετά χρόνια…

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Τόνι Μπλερ, δήλωσε συμπαράσταση προς τους κατοίκους του Ιπσουιτς, ενώ διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα υποστηρίξει πλήρως τις προσπάθειες της αστυνομίας να εντοπίσει τον δράστη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή