Ο ίδιος άνθρωπος δολοφόνησε και τις πέντε στο Ιπσουιτς

Ο ίδιος άνθρωπος δολοφόνησε και τις πέντε στο Ιπσουιτς

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΠΣΟΥΙΤΣ. Επιβεβαιώθηκε χθες η ταυτότητα της πέμπτης ιερόδουλης που βρέθηκε δολοφονημένη στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Ιπσουιτς, 130 χλμ. βορειοανατολικά του Λονδίνου, ενώ για πρώτη φορά οι αστυνομικές αρχές τόνισαν ότι όλες οι δολοφονίες συνδέονται και αποδίδονται σε έναν κατά συρροήν δολοφόνο.

«Ερευνούμε αυτή τη δολοφονία, η οποία συνδέεται με τις τέσσερις προηγούμενες», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, Στιούαρτ Γκαλ, ο οποίος επιβεβαίωσε την ταυτότητα της ιερόδουλης, Ανέτ Νίκολς, 29 ετών. Λίγο νωρίτερα είχε επιβεβαιωθεί και η ταυτότητα του τέταρτου θύματος, της 24χρονης ιερόδουλου Πάουλα Κλένελ.

Οικονομική ενίσχυση προς τις ιερόδουλες της Ανατολικής Βρετανίας προσέφεραν χθες οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να παραμείνουν μακριά από τα πεζοδρόμια, καθώς εντείνονται οι έρευνες για τη σύλληψη του κατά συρροήν δολοφόνου, ο οποίος ευθύνεται για τη δολοφονία πέντε γυναικών.

Τι τους παρέχουν

Ορισμένες, ωστόσο, αγνόησαν τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας και συνέχισαν να εργάζονται, στις περισσότερες περιπτώσεις προκειμένου να μπορούν να πληρώσουν τη δόση τους. Η αστυνομία σε συνεργασία με την τοπική αστυνομία τούς προσέφερε κουπόνια για τρόφιμα, μονάδες χρόνου ομιλίας για τα κινητά τηλέφωνα καθώς και μεθαδόνη προκειμένου να τις πείσουν να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Οι ερευνητές της αστυνομίας ελέγχουν τις 5.000 κλήσεις πολιτών, ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν τις τελευταίες κινήσεις των θυμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία αναζητεί άνδρα, ο οποίος οδηγεί μπλε BMW. Επίσης, ερευνάται η κατάθεση του φίλου της Κλενέλ, Πολ Τέρνερ, ο οποίος ανέφερε πως η Κλενέλ έκλεψε 1.500 ευρώ από πελάτη της έπειτα από διαπληκτισμό μαζί του. «Νομίζω ότι ξέρω ποιος την σκότωσε. Ισως ο τύπος να εκδικείται όλες όσες τον έκλεψαν. Αυτός πρέπει να είναι ο δολοφόνος», τόνισε ο Τέρνερ. Ειδικοί εμπειρογνώμονες πραγματοποίησαν τοξικολογικές εξετάσεις στις σορούς δύο εκ των θυμάτων, της 25χρονης Τζέμα Ανταμς και της 19χρονης Τάνια Νικόλ για να εξακριβώσουν εάν είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών πριν δολοφονηθούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή