Αποχρωσεις

3' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνος κι ελεύθερος

Ελεύθερος, ωραίος και… διαθέσιμος είναι και πάλι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος χώρισε από την επίσης νέα και ωραία Κέιτ Μίντλετον. Επειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης κι ενώ όλοι εντός και εκτός Βρετανίας περίμεναν πώς και πώς ν’ ανακοινώσουν την απόφασή τους να παντρευτούν, εκείνοι ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν. Κι επειδή πέραν αυτού δεν ανακοινώθηκε τίποτα περισσότερο, τα βρετανικά «ταμπλόιντ» θεώρησαν εαυτά απολύτως υποχρεωμένα να ανακαλύψουν τα αίτια του χωρισμού, παρότι ο Βρετανός πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι θα είναι «ανοησίες» όσα σχετικά αναγραφούν. Μεταξύ των όσων κυκλοφόρησαν, λοιπόν, λέγεται ότι για τον χωρισμό των «παιδιών» φέρει μεγάλη ευθύνη η μητέρα της Κέιτ, Κάρολ, και η από μέρους της έλλειψη της δέουσας λεπτότητας. Αλλοι, πάλι, διατείνονται ότι το στενό περιβάλλον του νεαρού πρίγκιπα και δεύτερου στη σειρά για τον βασιλικό θρόνο δεν αποδέχθηκε ποτέ την ταπεινή καταγωγή της Κέιτ (οι γονείς της είναι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι και η μαμά πρώην αεροσυνοδός) και τον έπεισε να την εγκαταλείψει πριν είναι πολύ αργά. Ωστόσο, κατά μια άλλη εκδοχή, ο Γουίλιαμ έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι είναι ισχυρός χαρακτήρας κι αποφασίζει ο ίδιος για τον εαυτό του. Αυτά, για την ώρα, γιατί είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα, αφού ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν μπορεί να χωρίσει με το κορίτσι του για τον ίδιο λόγο για τον οποίο μπορεί να έχουν διακόψει τη σχέση τους εκατομμύρια νεαρά ζευγάρια της ηλικίας τους.

Κουνέλια στον δρόμο

Με… χαριτωμένα κουνελάκια πλημμύρισε το οδόστρωμα του κεντρικού αυτοκινητόδρομου, που συνδέει τη Βουδαπέστη με τη Βιέννη, μετά την ανατροπή φορτηγού, το οποίο μετέφερε 5.000 ζωάκια. Το φορτηγό ανετράπη μετά τη σύγκρουσή του με άλλο φορτηγό, ο οδηγός του οποίου είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι. Η αστυνομία χρειάστηκε να αποκλείσει τον αυτοκινητόδρομο σε απόσταση 40 χλμ. από το κέντρο της ουγγρικής πρωτεύουσας, για πολλές ώρες, προκειμένου να συγκεντρώσει τα χιλιάδες κουνελάκια από το οδόστρωμα, τα οποία προορίζονταν για το σφαγείο. Παρόλ’ αυτά, τα περισσότερα από αυτά δεν εκμεταλλεύτηκαν την απροσδόκητη ελευθερία τους και είτε έμειναν στα κατεστραμμένα κλουβιά τους είτε απλώς περιεργάζονταν το οδόστρωμα. Περίπου εκατό, ωστόσο, κατάφεραν να… δραπετεύσουν στους γύρω αγρούς, απ’ τους οποίους οι ιθύνοντες δεν έκαναν τον κόπο να τα αναζητήσουν.

Στα αζήτητα

Κανείς δεν αγόρασε τελικώς τα ημερολόγια της Ανν Νικόλ Σμιθ, τα οποία είχαν τεθεί σε πλειστηριασμό στο Heritage Auction Galleries του Ντάλλας, το Σαββατοκύριακο. Φαίνεται ότι από τη στιγμή που κρίθηκε -με εξέταση DNA- η πατρότητα της μικρής κόρης και κληρονόμου της, ουδείς ενδιαφέρεται για τα «εσώψυχα» ενός πρώην μοντέλου. Λέγεται, ωστόσο, ότι εμφανίστηκαν δύο ενδιαφερόμενοι, αλλά έκαναν πίσω, όταν έμαθαν ότι μπορεί να είναι κλεμμένα τα ημερολόγια, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο δικηγόρος, πρώην σύντροφος της εκλιπούσης. Πάντως, οι ιθύνοντες διαβεβαιώνουν ότι τα ημερολόγια αγοράστηκαν νομίμως από Γερμανό επιχειρηματία, ο οποίος τα αγόρασε από πλειστηριασμό στο διαδίκτυο και τα διαθέτουν στην κατώτερη δυνατή τιμή, ήτοι 25.000 δολάρια έκαστον. Τα δύο ημερολόγια έχουν γραφεί στη δεκαετία του 1990 και το περιεχόμενό τους περιλαμβάνει θέσεις και απόψεις της Ανν για τον έρωτα, το σεξ και τα ναρκωτικά.

Νέα υιοθεσία;

Στο Μαλάουι βρίσκεται από χθες η Μαντόνα, με αποτέλεσμα να οργιάζουν οι φήμες ότι η διάσημη τραγουδίστρια σκοπεύει να υιοθετήσει και δεύτερο παιδί, μετά τον μόλις 18 μηνών μικρούλη, που υιοθέτησε από ορφανοτροφείο της πόλης, τον περασμένο Δεκέμβριο. Αφορμή γι’ αυτές τις εικασίες αποτελεί παλαιότερη δήλωση της Μαντόνα στο BBC ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας δεύτερης υιοθεσίας, αλλά και η ευκολία με την οποία πέτυχε να «ξεπεράσει» την αυστηρότητα της ισχύουσας νομοθεσίας, στη συγκεκριμένη αφρικανική χώρα, για την υιοθεσία του μικρού Ντέιβιντ. Ωστόσο, η εκπρόσωπός της διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα διαδίδονται περί νέας υιοθεσίας και είπε ότι η 48χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται στο Μαλάουι, προκειμένου να επιβλέψει από κοντά τη λειτουργία ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος για άπορα παιδιά, με δική της χρηματοδότηση. Παράλληλα, σκοπεύει να συναντηθεί με τον φυσικό πατέρα του μικρού Ντέιβιντ, καθώς όπως φέρεται να είπε θέλει να διατηρήσει σε επαφή πατέρα και γιο. Ο μικρός ζει πια στο Λονδίνο όπου θα παραμείνει και τους επόμενους 18 μήνες της «δοκιμαστικής» περιόδου, μετά τη λήξη της οποίας θα αποτελεί «αναπόσπαστο» μέλος της οικογένειας Μαντόνα – Γκάι Ρίτσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή