«Θα πηγαίνω στο ράντσο, θα δίνω διαλέξεις»

«Θα πηγαίνω στο ράντσο, θα δίνω διαλέξεις»

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Μετά το πέρας της προεδρίας του, ο Τζίμι Κάρτερ αφιέρωσε τη ζωή του στην επίλυση κρίσεων σε όλο τον κόσμο. Οι πρόεδροι Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και Μπιλ Κλίντον συμμετείχαν από κοινού σε εκστρατεία για τα θύματα του τυφώνα «Κατρίνα».

Πώς φαντάζεται, λοιπόν, ο πρόεδρος Μπους ο νεότερος τη ζωή μετά τον Λευκό Οίκο;

«Φαντάζομαι τον εαυτό μου να μπαίνω στο αυτοκίνητό μου, να βαριέμαι και να πηγαίνω στο ράντσο μου. Θα δίνω κάποιες διαλέξεις για να αναπληρώσω το ταμείο. Δεν είμαι σίγουρος τι χρεώνει ο πατέρας μου, αλλά είναι πάνω από 50.000 με 75.000 δολάρια για κάθε ομιλία.

Ο Κλίντον βγάζει και αυτός πολλά λεφτά», λέει ο Αμερικανός πρόεδρος στη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, ενώ σε σπάνια στιγμή αυτογνωσίας ομολογεί χαμηλόφωνα: «Εχω μείνει εδώ πάρα πολύ καιρό».

Κατά τη διάρκεια των έξι συνεντεύξεων, συνολικής διάρκειας έξι ωρών, ο πρόεδρος είχε τα πόδια στο γραφείο και μασουλούσε χοτ ντογκ με χαμηλά λιπαρά, ενώ αποκάλυψε ότι κάθε φορά που παραπονιέται, η σύζυγός του, Λόρα, του υπενθυμίζει ότι εκείνος ήθελε να γίνει πρόεδρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή