Αποχρωσεις

2' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψύχραιμη αντίδραση

Η πρόταση ήταν έτσι κι αλλιώς ανήθικη, αλλά ο Τζορτζ Κλούνεϊ την ξεπέρασε με περισσή ψυχραιμία, όταν ένας άνδρας πετάχθηκε ξαφνικά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του Τύπου, στο φεστιβάλ της Βενετίας και του είπε: «Είμαι αδελφή, πάρε με, Τζορτζ, σε παρακαλώ». Και όλ’ αυτά ενώ στο μεταξύ είχε μείνει με το εσώρουχο, τυπωμένο με τη φράση «πάρε με Τζορτζ». Είναι γεγονός ότι τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν συχνά, αλλά ο Τζορτζ Κλούνεϊ, γνωστός, «ψημένος» γόης, κατάφερε να βγει αλώβητος από την απρόσμενη… επίθεση και να καθησυχάσει τον εν εξάψει θαυμαστή του, καθώς του είπε, διατηρώντας την ψυχραιμία του: «Είναι πράγματι άσχημο όταν ρισκάρεις και τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά παρ’ όλ’ αυτά μ’ αρέσει η γραβάτα σου…»

Ποιος πληρώνει;

Τα βελγικά ΜΜΕ κατηγορούν τον βασιλιά Αλβέρτο ΙΙ του Βελγίου ότι δεν πλήρωσε ΦΠΑ για το καινούργιο σκάφος, αξίας 4,6 εκατομμυρίων ευρώ. Σε μια προσπάθεια να διασώσει την κατάσταση, το κρατικό ραδιόφωνο μετέδωσε ότι ο μονάρχης δεν πλήρωσε επειδή το βασιλικό γιοτ θεωρείται στρατιωτικό σκάφος και εξαιρείται των φόρων. «Ναι, αλλά τότε το πληρώνουν οι φορολογούμενοι», έσπευσε να επισημάνει Βέλγος βουλευτής. Απλά πράγματα, δηλαδή, τα οποία μάλλον περιέπλεξε παρά αποσαφήνισε η απάντηση του εκπροσώπου των ανακτόρων: «Ο Βέλγος μονάρχης, σε αντίθεση με άλλους ηγέτες», παρατήρησε, «πλήρωσε ο ίδιος το σκάφος του. Παραμένει κεφαλή της χώρας 24 ώρες το 24ωρο, γι’ αυτό δικαιολογείται η στρατιωτική παρουσία».

Μαγνήτης το πορνό

Οι ταινίες πορνό έχουν γίνει μέρος της σεξουαλικής ζωής των ζευγαριών στη Γαλλία, σύμφωνα με έρευνα, που έγινε για λογαριασμό της μεγαλύτερης γαλλικής εταιρείας παραγωγής τέτοιων ταινιών. Το 57% των ερωτηθέντων παραδέχθηκαν ότι έχουν παρακολουθήσει ταινίες πορνό μαζί με τον/την σύντροφό τους κι αυτό είναι κάτι που ομολογούν ευκολότερα οι γυναίκες (59%). Παρά την ευρέως διαδεδομένη αντίληψη ότι σ’ αυτές τις ταινίες δεν παίζει ρόλο το σενάριο, εντούτοις, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες δίνουν σημασία σ’ αυτό, σε ποσοστό 59% και 55% αντιστοίχως. Οι άνδρες, εξάλλου, σε ποσοστό διπλάσιο από τις γυναίκες θεωρούν σημαντικά για την ποιότητα της ταινίας τον αριθμό των σεξουαλικών σκηνών της, αλλά και την ποιότητα των εσωρούχων των πρωταγωνιστριών.

Τον «τιμώρησαν»

Σε πραγματικό εφιάλτη εξελίχθηκε το σεξουαλικό όνειρο ενός 37χρονου άνδρα από το Ουισκόνσιν να βιώσει την περιπέτεια σ’ ένα μοτέλ με την ερωμένη του. Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά του, με την οποία κατηγορεί τέσσερις γυναίκες, ανάμεσά τους και την 30χρονη σύζυγό του για σεξουαλική κακοποίηση, ο άνδρας βρέθηκε με κολλημένο το πέος του στο στομάχι, ανήμπορος να κάνει το παραμικρό, γυμνός και δεμένος στο κρεβάτι. Ολα άρχισαν όταν αυτός και η ερωμένη του συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν μια σεξουαλική τους φαντασίωση σ’ ένα μοτέλ κι εκείνος δέχθηκε να δεθεί γυμνός στο κρεβάτι. Μόνο που, αμέσως μετά, άνοιξε η πόρτα του μοτέλ και εισέβαλαν μέσα η απατημένη σύζυγος, μια πρώην φιλενάδα του και μια άγνωστη γυναίκα, όλες αποφασισμένες να τον τιμωρήσουν επειδή τις είχε κοροϊδέψει.

Αλλάζουν συνήθειες

Ο φόβος εξάπλωσης της νέας γρίπης εμπλουτίζει καθημερινά τον κατάλογο των συμβουλών οι οποίες υποτίθεται ότι θα τον κρατήσουν μακριά. Οσο πιο μακριά γίνεται. Αφού, λοιπόν, οι Γάλλοι περιόρισαν δραστικά τα φιλιά, οι Κινέζοι έκοψαν τις πολλές χειραψίες και οι Ναπολιτάνοι έπαψαν να φιλούν το αίμα του προστάτη τους Αγίου Ιανουαρίου, οι Ταϊβανέζοι καλούνται να αποφεύγουν τις κουβέντες στους ανελκυστήρες. Ο απειλητικός ιός μεταδίδεται ως γνωστόν από τα ανθρώπινα σταγονίδια τα οποία κατά την ομιλία του ορισμένων μπορεί να κάνουν «χορό», οπότε οι αρχές θεώρησαν σκόπιμο να επιστήσουν επ’ αυτού την προσοχή των πολιτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή