GADGETS

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

LG ΚS660

Δύο κάρτες SIM στην ίδια συσκευή

Αν είσθε αναγκασμένος να κυκλοφορείτε καθημερινά με δύο κινητά τηλέφωνα -ένα για τις επαγγελματικές σας συνομιλίες και ένα για τις προσωπικές- τότε το KS660 της LG μπορεί να δώσει τη λύση: το συγκεκριμένο μοντέλο δέχεται δύο κάρτες SIM, ώστε να διαχειρίζεστε όλες τις συνομιλίες σας από την ίδια συσκευή. Επίσης, το KS660 διαθέτει κάμερα 5 megapixel, οθόνη αφής 3 ιντσών και εσωτερική μνήμη 50 Μbyte.

ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Απάντηση στο iPad από την ΟpenΡeak

Πριν ακόμη κυκλοφορήσει το iPad της Apple, πολλές εταιρείες ετοιμάζουν ανταγωνιστικά μοντέλα. Μία από αυτές είναι η OpenPeak, που ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει στην αγορά το OpenTablet 7, μία «ταμπλέτα» της οποίας ο χειρισμός γίνεται αποκλειστικά με τεχνολογία αφής. Στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης συσκευής συγκαταλέγεται, επίσης, η ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή και κάμερα, αλλά και το γεγονός ότι ο επεξεργαστής του OpenTablet 7 εξασφαλίζει πολλές ώρες λειτουργίας πριν η μπαταρία εκφορτιστεί πλήρως.

SΑΜSUΝG SΤ5500

Φωτογραφική μηχανή και Wi-Fi

Η compact φωτογραφική μηχανή ST5500 της Samsung διαθέτει οθόνη 3,7 ιντσών AMOLED και οπτικό ζουμ 7x. Επιπλέον, μπορεί να απαθανατίζει εικόνες ανάλυσης 14.2 megapixel, ενώ, χάρη στη θύρα HDMI, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που αποθηκεύονται στην εσωτερική της μνήμη αναπαράγονται εύκολα στις τηλεοράσεις. Ωστόσο, το μεγάλο πλεονέκτημά της είναι ο δέκτης Wi-Fi, ο οποίος επιτρέπει την ασύρματη μετάδοση των αρχείων multimedia σε οποιοδήποτε ΡC.

ΑΠΟ ΤΗ VΙΖΙΟ

Ιντερνετικές τηλεοράσεις

Ακολουθώντας την τάση της αγοράς, που θέλει όλους τους κατασκευαστές TV να αναπτύσσουν μοντέλα τα οποία μπορούν να συνδεθούν στο Διαδίκτυο, η Vizio κυκλοφόρησε τη σειρά τηλεοράσεων 2XVT οι οποίες διαθέτουν ενσωματωμένο Wi-Fi. Επίσης, οι συσκευές συνοδεύονται από μία μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, που επιτρέπουν στον αγοραστή τους να έχει εύκολη πρόσβαση στις σημαντικότερες ιντερνετικές υπηρεσίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή