Ηλιος, χρώμα και πλεκτά

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΡΙΣΙ. Τα ξυπόλυτα μοντέλα στον οίκο Rabih Kayrouz έβγαιναν σε μια πράσινη πασαρέλα από γρασίδι φωτισμένη από τον ήλιο. Και καθώς τα πουλιά κελαηδούσαν στο σάουντρακ και ζωντανές πεταλούδες πετούσαν στη σκηνή, ο σχεδιαστής παρουσίασε μια κολεξιόν με αμάνικα πλεκτά και σιφόν φορέματα.

Ηταν τέλεια για το σόου αυτήν τη ζεστή μέρα του Ιουλίου, αλλά κάπως σαν έκπληξη για μια φθινοπωρινή σειρά κουτύρ.

Δεν πειράζει. Ηταν ευχάριστο να βλέπεις τον σχεδιαστή να εκτελεί τα «τέλεια – ατελή» πλισαρισμένα φορέματα. Και η αίσθηση των ρούχων με τις εκτεθειμένες ραφές και τα υλικά ήταν μια φρέσκια απόπειρα για τη χειροποίητη κληρονομιά της υψηλής ραπτικής.

Η συλλογή, που κινήθηκε ανάμεσα σε ουδέτερες αποχρώσεις του ροζ και του λευκού και του κίτρινου και του τιρκουάζ, αποκάλυψε τη δεξιοτεχνία του κ. Kayrouz στο πλεκτό, το οποίο τύλιγε σε στρώσεις γύρω από το σώμα.  

Μόνο όταν ο σχεδιαστής έφτασε στα περίτεχνα κρεπ κομμάτια, η συλλογή έμοιαζε να συναγωνίζεται το Pleats Please του Ισέι Μιγιάκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή