GADGETS

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΜΑGΕFΟRΜULΑ

Παντοδύναμος σαρωτής Canon

Διαθέσιμος και στην Ελλάδα είναι πλέον ο imageFORMULA DR-6030C της Canon, ένας σαρωτής που, παρά τις μικρές του διαστάσεις, μπορεί να μετατρέπει σε ψηφιακά αρχεία κείμενα ή εικόνες μεγέθους Α3. Ο imageFORMULA ξεχωρίζει επίσης για την ταχύτητα σάρωσης, η οποία φτάνει τις 80 σελίδες ανά λεπτό, αλλά και την ελάχιστη ενεργειακή του κατανάλωση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕL

Γρήγοροι και άφθαρτοι δίσκοι

Με την επωνυμία SSD 320, η Intel κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα σειρά σκληρών δίσκων τεχνολογίας solid state drive – τεχνολογία που εξασφαλίζει πως τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν μικρότερη κατανάλωση, κινδυνεύουν πολύ λιγότερο να καταστρέψουν δεδομένα και είναι πολύ πιο γρήγορα από τους δίσκους με μηχανικά μέρη. Στη σειρά περιλαμβάνονται δίσκοι χωρητικότητας 40, 80, 120, και 160 GΒ.

ΑΠΟ ΤΗΝ LG

Νέες οθόνες LED και ΙΡS

Εξοπλισμένες με τις τεχνολογίες LED και IPS είναι οι οθόνες υπολογιστή των δύο νέων σειρών IPS1 και IPS6, που παρουσίασε πρόσφατα η LG, ώστε να εξασφαλίζουν εξαιρετικά ζωντανά χρώματα, υψηλή ομοιομορφία φωτεινότητας και κορυφαία ποιότητα εικόνας. Παράλληλα, τα μόνιτορ έχουν εξαιρετικά μικρή ενεργειακή κατανάλωση, η οποία υπολογίζεται πως είναι μειωμένη έως και κατά 23% σε σχέση με τις υπόλοιπες οθόνες.

ΚΙΝΗΤΟ ΗΤC

Με έμφαση στα social media

Το νέο Wildfire S της HTC δίνει έμφαση στην κοινωνική δικτύωση, καθώς με την εφαρμογή «Friend Stream» ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για τα νέα των φίλων του στο Facebook και το Twitter, βλέποντας ταυτόχρονα τις φωτογραφίες τους στο Flickr, σε μία μόνο οθόνη. Το Wildfire S είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής 3,2 ιντσών και κάμερα 5 MP, ενώ διαθέτει επίσης υποδοχή για κάρτες micro SD, GPS, και ψηφιακή πυξίδα.

ΡΑCΚΑRD ΒΕLL

Στον δρόμο της ταμπλέτας

Σε δύο μήνες αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά η Packard Bell τον πρώτο της υπολογιστή-ταμπλέτα, το Liberty Tab, το οποίο βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 3.0 της Google. Το Liberty Tab διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών και ανάλυσης 1.280Χ800 pixel, διπύρηνο επεξεργαστή Nvidia Tegra 2 και δύο κάμερες για τη λήψη φωτογραφιών και την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή