GADGETS

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Sony Εricsson

Τηλέφωνο για απαιτητικούς

Χάρις στο πλήρες πληκτρολόγιο που διαθέτει, το νέο τηλέφωνο Sony Ericsson txt απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν συχνά το κινητό τους τηλέφωνο για να στέλνουν sms, να γράφουν mail και να «ανεβάζουν» σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα. Το txt συνοδεύεται από μια εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη να ενημερώνεται άμεσα για τα νέα των «φίλων» του στο Facebook και το Twitter.

Packard Βell

Υψηλή απόδοση, μικρή κατανάλωση

Στην πλατφόρμα AMD Vision βασίζονται οι νέοι φορητοί υπολογιστές Packard Bell LS και TS, χρησιμοποιώντας τους νέους επεξεργαστές AMD Fusion A-Series οι οποίοι εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση με μικρή κατανάλωση ενέργειας. Τα Packard Bell LS και TS διαθέτουν οθόνες 17,3 και 15,6 αντίστοιχα, ενώ η διάθεσή τους στην ευρωπαϊκή αγορά ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα.

Logitech

Webcam ποιότητας

Η καινούργια webcam της Logitech, η HD Webcam C615, υποστηρίζει βίντεο σε ανάλυση 720p για την πραγματοποίηση βιντεοσυνδιαλέξεων με υψηλή ποιότητα. Επιπλέον, η C615 διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο με δυνατότητα ακύρωσης του θορύβου από το περιβάλλον, προσφέρει αυτόματη εστίαση και μπορεί να περιστρέφεται κατά 360 μοίρες για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης.

ΡCΤV Systems

Συσκευή για PC, Mac, iΡhone

Διαθέσιμο και στην Ελλάδα είναι το Broadway της PCTV Systems, μία συσκευή που συνδέεται είτε ενσύρματα είτε μέσω δικτύου Wi-Fi σε οποιονδήποτε router, για να αναμεταδίδει «ζωντανό» τηλεοπτικό πρόγραμμα σε PC, Mac, iPhone και iPad – ενώ σύντομα θα υποστηρίζει και συσκευές Αndroid.

Ρhilips

Ολλανδική μοναδικότητα

Ποιοτική απόδοση του ήχου υπόσχεται το MCM7000 της Philips, το νέο σύστημα micro Hi-Fi της ολλανδικής εταιρείας, που κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά. Το MCM7000 αναπαράγει μουσικά αρχεία από CD, USB στικ και ΜΡ3 player, διαθέτει ισχύ εξόδου 60 Watt (RMS), τη στιγμή που ο ψηφιακός ενισχυτής του «Class D» εξασφαλίζει υψηλή απόδοση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή