To πριγκιπικό ζεύγος κέρδισε τις εντυπώσεις

To πριγκιπικό ζεύγος κέρδισε τις εντυπώσεις

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΜΠΕΚ. Τις αντιθέσεις των τοπίων του Καναδά, από τις μεγάλες πόλεις έως το γραφικό Σαρλόταουν, στα ανατολικά παράλια, στη Νήσο του Πρίγκιπα Εδουάρδου, απήλαυσε το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας κατά το πρώτο επίσημο ταξίδι του μετά τον γάμο, που ολοκληρώνεται αύριο. Την παράσταση της περιοδείας έκλεψε, όπως αναμενόταν, η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ, που σύμφωνα με σχόλια ξεσήκωσε μεγαλύτερο ενθουσιασμό απ’ ό, τι ο ίδιος ο Ουίλιαμ.

«Ηρθαμε να δούμε εκείνη» ομολόγησε η μικρή οπαδός Μάρλεϊ Μακουέιγκ, η οποία ήταν η τυχερή που παρέδωσε στη δούκισσα ένα μπουκέτο λουλούδια κατά την εμφάνιση του ζεύγους στην Πόλη του Κεμπέκ. «Θέλω να γίνω πριγκίπισσα», συμπλήρωσε με στόμφο. Οι ίδιες σκηνές παίχτηκαν σε κάθε σταθμό της περιοδείας και σύμφωνα με ειδικούς, αλλά και «επαγγελματίες παρατηρητές βασιλικών θεαμάτων», η Κάθριν παρέμεινε ψύχραιμη, χωρίς να προδώσει ούτε μια στιγμή εκνευρισμό. Λένε ότι μόνο μια φορά φάνηκε ανήσυχη, όταν ο σύζυγός της πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού ελικοπτέρου για να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στη λίμνη της Νήσου του Πρίγκιπα Εδουάρδου.

Η εικόνα που προβάλλει το ζεύγος, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, είναι ένα μίγμα αυθορμητισμού και επαγγελματισμού στις χειρονομίες, όπως και στιγμών τρυφερότητας, μεταξύ τους και όσες εκτυλίχθηκαν στην παιδική πτέρυγα της μονάδας καρκινοπαθών του νοσοκομείου του Μόντρεαλ. Το κρυφό μήνυμα είναι ότι η ζωή τους δεν είναι και τόσο εύκολη, σχολίασε ο ανταποκριτής των Times. «Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις τη διαρκή εισβολή των ΜΜΕ, τη διαρκή αδιακρισία αγνώστων που συναντάς κάθε μέρα, να φοράς πάντα το χαμόγελό σου», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή