GADGETS

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αcer

Μικρός αλλά με δυνατότητες

Με διαστάσεις 11×8,5×2,5 εκατοστά, ο νέος προτζέκτορας C110 της Acer, τεχνολογίας DLP, μπορεί να μεταφέρεται εύκολα για να προβάλλει πάνω σε οποιοδήποτε επιφάνεια εικόνα σε ανάλυση έως και 854×480 pixel. Η λάμπα του από LED έχει διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από 20.000 ώρες, ενώ χρειάζεται μόλις 5 δευτερόλεπτα για να τεθεί σε λειτουργία.

Ρhilips

Πιστότητα και ποιότητα

Μία διαφορετική πρόταση στους σταθμούς υποδοχής («docking stations») για iPhone, iPod και iPad παρουσιάζει η Philips με το Fidelio SoundSphere DS9800W, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να «παίξει» αρχεία ήχου από οποιαδήποτε φορητή συσκευή της Apple συνδεθεί στη βάση του, ενώ επίσης υποστηρίζει την τεχνολογία AirPlay ώστε να αναπαράγει τη μουσική συλλογή του χρήστη ασύρματα μέσα από το iTunes. To DS9800W διαθέτει δύο χειροποίητα ξύλινα ηχεία, ισχύος 100 W.

Sony

Κρυστάλλινο ηχοσύστημα

Ιδανικό για μικρούς χώρους είναι το νέο mini ηχοσύστημα CMT-CX5 της Sony αφού, εκτός από ότι μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, φέρει έναν ειδικό βραχίονα στο πίσω μέρος του ώστε να κρεμιέται και στον τοίχο. Το CMT-CX5 διαθέτει CD player, ραδιόφωνο και υποδοχή σύνδεσης για iPhone & iPod ενώ, χάρις στην τεχνολογία Dynamic Sound Generator, υπόσχεται κρυστάλλινο ήχο.

Samsung

Νetbook που ξεχωρίζει

Διαθέτει επεξεργαστή Intel Atom χρονισμένο στα 1,66 GHz και σκληρό δίσκο χωρητικότητας 250 GB. Αυτό όμως που κάνει το NC215S, το νέο 10 ιντσών netbook της Samsung, να ξεχωρίζει είναι τα φωτοβολταϊκά πάνελ στο πίσω μέρος της οθόνης του, τα οποία μπορούν να επαναφορτίζουν την μπαταρία του, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της στις 14,5 ώρες. Το netbook θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο στη Ρωσία και στις ΗΠΑ, χωρίς η κορεατική εταιρεία να έχει ανακοινώσει συγκεκριμένα πλάνα για τη διάθεσή του στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Sony

«Εξυπνο» και ανθεκτικό

Στις αρχές του φθινοπώρου αναμένεται στην Ελλάδα το Sony Ericsson Xperia Active, ένα «έξυπνο» κινητό που προορίζεται για όσους ασχολούνται με τα σπορ ή απλώς κακομεταχειρίζονται το τηλέφωνό τους. Κι αυτό γιατί το Xperia Active αντέχει στο νερό, στη σκόνη, στις γρατζουνιές και στα χτυπήματα, ενώ η οθόνη αφής του λειτουργεί ακόμη και με βρεγμένα δάχτυλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή