Σύζυγος κληρονόμου της Tetra Pak νεκρή

Σύζυγος κληρονόμου της Tetra Pak νεκρή

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΟΝΔΙΝΟ. Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε χθες τον 49χρονο κληρονόμο της βιομηχανίας συσκευασιών Tetra Pak, Χανς Κρίστιαν Ράουζινγκ, ως βασικό ύποπτο για τον μυστηριώδη θάνατο της 48χρονης συζύγου του Εβα Κέμενι και για κατοχή ναρκωτικών.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το πτώμα της Αμερικανίδας Κέμενι βρέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας στην έπαυλη του ζευγαριού, στην αριστοκρατική περιοχή Μπελγκράβια στο Λονδίνο, μετά τη σύλληψη του Ράουζινγκ για ναρκωτικά. Αργότερα, ο Σουηδός κληρονόμος της βιομηχανίας αποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, η οικογένεια της νεκρής εκφράζει τη «βαθιά της θλίψη για τον θάνατο της αγαπημένης κόρης», που ήταν παντρεμένη επί είκοσι χρόνια και είχε τέσσερα παιδιά. Η οικογένεια Ράουζινγκ εξέδωσε επίσης ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει, με τη σειρά της, τη βαθιά της λύπη για τον τραγικό θάνατο της εκλιπούσης.

Η περιουσία της οικογένειας Ράουζινγκ υπολογίζεται σε 5,4 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Κατάλογο των Πλουσίων που δημοσίευσαν οι Sunday Times. Ο επικεφαλής της εταιρείας, ο 86χρονος Χανς, μετακόμισε το 1980 στην Αγγλία, προκειμένου να αποφύγει τη βαριά σουηδική φορολογία, και ζει με τη σύζυγό του Μάριτ σε μια τεράστια έκταση στο ανατολικό Σάσεξ.

Το 2008 είχε ασκηθεί δίωξη εναντίον του Ράουζινγκ και της συζύγου του, επειδή είχαν προσπαθήσει να περάσουν τις ναρκωτικές ουσίες κρακ και ηρωίνη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο. Μια έρευνα στην κατοικία του ζευγαριού είχε οδηγήσει στην ανακάλυψη ναρκωτικών. Ωστόσο, η δίωξη εγκαταλείφθηκε και η εισαγγελία είχε απευθύνει απλώς προειδοποίηση στο ζευγάρι, εξέλιξη που σημαίνει ότι οι δυο τους είχαν παραδεχθεί πως είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή