Ν. Αναστασιάδης: Να περάσει από τα λόγια στις πράξεις η ΕΕ

Ν. Αναστασιάδης: Να περάσει από τα λόγια στις πράξεις η ΕΕ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, πραγματοποίησε διάσκεψη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, την Γερμανίδα Καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ και τους ηγέτες των χωρών μελών της ΕΕ.

Με ανάρτηση του ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε πως μετέφερε την ανάγκη η Ευρώπη να περάσει στις πράξεις σε σχέση με την τουρκική προκλητικότητα στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Εκανε λόγο για ανάγκη για πιο ισχυρή αποφασιστικότητα της Ευρώπης απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε ενόψει της ειδικής Συνόδου Σύνοδο Κορυφής των MED7 η οποία θα λάβει χώρα στην Κορσική της Γαλλίας στις 10 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για την έβδομη σύνοδο στη σειρά και ακολουθεί αυτές της Αθήνας, της Λισσαβόνας, της Μαδρίτης, της Ρώμης, της Λευκωσίας και της Μάλτας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν οι επτά αρχηγοί των μεσογειακών κρατών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή