Οι διμερείς σχέσεις και ο κορωνοϊός στο επίκεντρο της συνάντησης Ράμα-Ερντογάν στον Μαρμαρά

Οι διμερείς σχέσεις και ο κορωνοϊός στο επίκεντρο της συνάντησης Ράμα-Ερντογάν στον Μαρμαρά

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, στη θερινή κατοικία του πρώτου στον Μαρμαρά.

Όπως μεταδίδει το IBNA (Independent Balkan News Agency), ο Αλβανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι η συζήτηση επικεντρώθηκε στις διμερείς σχέσεις Αλβανίας-Τουρκίας, καθώς και στις γενικότερες προκλήσεις της εποχής, όπως το ζήτημα της ενίσχυσης της οικονομίας στις δύσκολες συνθήκες που έχει επιβάλλει η πανδημία του νέου κορωνοϊού. Ακόμη, στο τραπέζι τέθηκε η κατάσταση στα Δυτικά Βαλκάνια και οι τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή.

«Με τον πρόεδρο της Τουρκίας, αγαπητό φίλο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις ομιλίες κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη θερινή κατοικία του στον Μαρμαρά, μιλήσαμε εκτεταμένα για τις σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Αλβανίας, τις προκλήσεις της εποχής για την ενίσχυση της οικονομίας σε συνάρτηση με την COVID-19, την πρόοδο στη διμερή συνεργασία, καθώς και την κατάσταση στα Δυτικά Βαλκάνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή