Νέα καταγγελία πρώην μοντέλου εις βάρος του Τραμπ

Νέα καταγγελία πρώην μοντέλου εις βάρος του Τραμπ

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΑΪΑΜΙ. Ακόμη μία καταγγελία σεξουαλικά επιθετικής συμπεριφοράς εκ μέρους του Ντόναλντ Τραμπ είδε το φως της δημοσιότητας, με τις εξομολογήσεις της Εϊμι Ντόρις, πρώην μοντέλου, για όσα συνέβησαν στη Νέα Υόρκη στις 5 Σεπτεμβρίου 1997.

«Εχωσε τη γλώσσα του στον λαιμό μου και εγώ τον έσπρωχνα. Τότε με έσφιξε ακόμη πιο δυνατά και τα χέρια του άρπαζαν τα οπίσθιά μου, το στήθος μου, την πλάτη μου, τα πάντα», είπε η Ντόρις σε αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα «Γκάρντιαν». Το γεγονός ότι η 24χρονη Ντόρις βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τον τότε 51 έτους Τραμπ την ημέρα εκείνη έχει καταγραφεί φωτογραφικά, ενώ ο ίδιος δεν το αρνείται.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αρνείται όμως ότι συνέβη οτιδήποτε, υποστηρίζοντας, μέσω των δικηγόρων του, ότι αν επιχειρούσε κάτι τέτοιο στις τουαλέτες του θεωρείου VIP στο τουρνουά τένις US Open, θα γινόταν αντιληπτός. Το πριβέ θεωρείο ανήκε στον Τραμπ.

Η Ντόρις, που ζούσε στη Φλόριντα, βρισκόταν για λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη με τον τότε φίλο της, εκδότη περιοδικών πολυτελείας Τζέισον Μπιν, ο οποίος αργότερα περιέγραψε τον Τραμπ ως «κολλητό» του. 

Ο Τραμπ, τότε παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του, Μάρλα Μέιπλς, ρίχτηκε στη σύντροφο του φίλου του όταν εκείνη σηκώθηκε από τη θέση της για να φροντίσει τους φακούς επαφής της. «Ηρθε πίσω μου και νόμιζα ότι ήθελε και εκείνος να πάει στην τουαλέτα. Δυστυχώς, όχι», λέει η Ντόρις. «Με βούτηξε πολύ δυνατά», περιγράφει. «Τυπική συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου τύπου άνδρα, που νιώθει ότι έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, παρότι ήμουν εκεί με τον φίλο μου». Η Ντόρις μίλησε αμέσως για το περιστατικό στον φίλο της, στη μητέρα της και σε μια φίλη της στη Νέα Υόρκη, ενώ στα χρόνια που ακολούθησαν το διηγήθηκε στον ψυχαναλυτή της και σε φίλους, με τους οποίους επικοινώνησε η εφημερίδα. Ολοι, εκτός του Μπιν, που αρνήθηκε να σχολιάσει, επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς. 

Η Ντόρις είπε ότι αποφάσισε να περιγράψει δημοσίως την εμπειρία της γιατί οι δίδυμες κόρες της κλείνουν τα 13 και θέλει να τους διδάξει να μην κρατούν το στόμα τους κλειστό. «Θέλω να ξέρουν ότι δεν αφήνεις κανέναν να σου κάνει κάτι που δεν θέλεις», είπε. Οταν η γλώσσα του Τραμπ βρισκόταν βαθιά στο στόμα της, η Ντόρις υποστηρίζει ότι αμύνθηκε με τον τρόπο που μπορούσε: «Την έδιωξα με τα δόντια. Θα πρέπει να πόνεσε». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή