Ουκρανία: Νεκρή από ξυλοδαρμό υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ

Ουκρανία: Νεκρή από ξυλοδαρμό υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μία υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Κίεβο, η οποία κατέληξε λίγο αργότερα σε νοσοκομείο της ουκρανικής πρωτεύουσας. Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία είναι ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30-40 ετών, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία.

Η Σανβέρ Νικαέλο βρέθηκε αναίσθητη από περαστικούς κοντά σε μια σιδηροδρομική γραμμή, σε ένα αλσύλλιο του Κιέβου. Η γυναίκα έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. «Κατά τη διάρκεια της έρευνας στα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκε μια ταυτότητα με το όνομά της όπου αναφερόταν ότι είναι υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ», ανακοίνωσε η αστυνομία μέσω Facebook.

Οι αρχές αναζητούν ως ύποπτο για τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας έναν άνδρα ηλικίας 30-40 ετών με κοντά μαύρα μαλλιά, ο οποίος φορούσε μαύρο σορτσάκι και μπλουζάκι και σκούρα μπλε αθλητικά παπούτσια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, REUTERS, ANADOLU, SPUTNIK

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή