Τραμπ: Νιώθω πάρα πολύ καλά

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άποψη ότι δεν μεταδίδει τον κορωνοϊό εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ -όπου είναι σε περιορισμό στον Λευκό Οίκο και υποβάλλεται σε θεραπεία για τη νόσο Covid-19- με τον Αμερικανό πρόεδρο να δηλώνει ότι αισθάνεται αρκετά καλά ώστε να επιστρέψει στην προεκλογική του εκστρατεία.

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ο Τραμπ προσπαθεί να ενισχύσει τις πιθανότητες επανεκλογής του.

«Νιώθω καλά, πάρα πολύ καλά», δήλωσε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο δίκτυο Fox Business, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση, πριν από μία περίπου εβδομάδα ότι διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι σταμάτησε να λαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της θεραπείας για Covid-19, αν και συνεχίζει τα στεροϊδή, ενώ πρόσθεσε ότι πολύ σύντομα θα ξανακάνει το τεστ κορωνοϊού.

Η συνέντευξη στο Fox Business Network πραγματοποιήθηκε διά τηλεφώνου. Ο ίδιος ο Τραμπ δεν έχει θεαθεί δημοσίως από τότε που έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στον Λευκό Οίκο.

Σε χθεσινό του μήνυμα στο Twitter, ο Τραμπ χαρακτήρισε «ευλογία Θεού» το γεγονός ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό και ότι η χρήση της πειραματικής θεραπείας από τη Regeneron Pharmaceuticals του επέτρεψε να δοκιμάσει από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματική είναι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή