Κύπρος: Εκδήλωση διαμαρτυρίας στο οδόφραγμα της Δερύνειας

Κύπρος: Εκδήλωση διαμαρτυρίας στο οδόφραγμα της Δερύνειας

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί, στις 19:30, στο οδόφραγμα Δερύνειας, η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην Αμμόχωστο.

Η Πρωτοβουλία καλεί «όλους τους πολίτες που αντιλαμβάνονται την ανάγκη δικαιοσύνης, ελευθερίας και δημοκρατίας, να φωνάξουν ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την επιστροφή στην Αμμόχωστο, στην Κερύνεια, στη Μόρφου, στην Καρπασία, στη Μεσαορία, σε όλη τη Λευκωσία». Καλεί «όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας να σταθούν καλά, υπερασπιζόμενοι την Ιστορία».

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με γραπτή του δήλωση κάλεσε όλους όσοι θα συμμετάσχουν στην αντικατοχική εκδήλωση να συμπεριφερθούν με τρόπο που δεν θα τύχει εκμετάλλευσης από την Τουρκία. Παράλληλα, τόνισε την σημασία της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, προς αποφυγή περαιτέρω διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Με πληροφορίες από Καθημερινή Κύπρου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT