Συνελήφθη να «ικανοποιείται» στο Zoom

Συνελήφθη να «ικανοποιείται» στο Zoom

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε διαθεσιμότητα ετέθη ο επί μακρόν συντάκτης του περιοδικού New Yorker, Τζέφρι Τούμπιν, αφότου συνελήφθη να αυνανίζεται στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με συναδέλφους του μέσω της εφαρμογής Zoom. Δημοσιογράφοι της ιστορικής επιθεώρησης της Νέας Υόρκης και του ραδιοφώνου WNYC, που παράγουν από κοινού το podcast του περιοδικού, προετοιμάζονταν για την κάλυψη της εκλογικής βραδιάς, σύμφωνα με το Vice, το οποίο πρώτο αποκάλυψε το επεισόδιο.

Στη διάρκεια διαλείμματος, ο Τούμπιν συνδέθηκε με άλλο χρήστη μέσω της ίδιας εφαρμογής και προέβη σε τηλεφωνικό σεξ. Κληθείς να σχολιάσει το συμβάν, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έκανε ένα ταπεινωτικό, ηλίθιο λάθος, θεωρώντας ότι δεν καταγράφεται από κάμερα. «Ζητώ συγγνώμη από τη σύζυγό μου, την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες μου», δήλωσε. «Νόμιζα ότι είχα κλείσει την κάμερα στο Zoom. Πίστευα ότι ουδείς μπορούσε να με δει», πρόσθεσε. Ο Τούμπιν, 60 ετών, αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω τη φύση της δεύτερης κλήσης. Εκπρόσωπος του New Yorker, όπου ο Τούμπιν εργάζεται εδώ και 25 χρόνια, διευκρίνισε πως τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρις ότου διερευνηθεί η υπόθεση.

Οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη έπαιζαν ρόλους-προσομοίωσης όσων θα μπορούσαν να συμβούν την εκλογική βραδιά. Ο Τούμπιν υποδυόταν τα δικαστήρια και η εξίσου γνωστή αρθρογράφος του περιοδικού, Μάσα Γκέσεν, τον πρόεδρο Τραμπ. «Είμαι σίγουρη πως ο Τούμπιν δεν συνειδητοποίησε ότι όσοι συμμετείχαμε στην τηλεδιάσκεψη του New Yorker μπορούσαμε να τον δούμε», είπε σε συνέντευξη η Γκέσεν. «Υποπτεύομαι ότι όταν ξεκίνησε το διάλειμμα, θεώρησε πως είχαμε όλοι αποσυνδεθεί και δεν κατάλαβε πως είχαμε γυρίσει σε ζωντανή βιντεοσκόπηση». Πάντως όλοι οι συμμετέχοντες προσποιήθηκαν ότι δεν συνέβη κάτι και όταν ο Τούμπιν επανασυνδέθηκε στην τηλεδιάσκεψη δεν αντιλήφθηκε ότι τον είχαν δει να αυνανίζεται. 

Ο Τούμπιν είναι επίσης έμπειρος αναλυτής σε νομικά θέματα για το τηλεοπτικό δίκτυο CNN από το 2002. Σε ανακοίνωσή του το κανάλι εξήγησε πως ο Τούμπιν ζήτησε προσωρινή άδεια για να αντιμετωπίσει κάποια προσωπικά ζητήματα. Ο Τούμπιν είναι συγγραφέας εννέα βιβλίων, μεταξύ άλλων για τον τέως πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και το Ανώτατο Δικαστήριο, ενώ το πιο πρόσφατο βιβλίο του αφορά στον σημερινό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Το βιβλίο του για τον πρώην παίκτη του φούτμπολ, Ο Τζ. Σίμπσον, ο οποίος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της συζύγου του και του εραστή της, μεταφέρθηκε στην τηλεόραση με τίτλο «American Crime Story: The People v. O.J. Simpson». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή