Ο Τραμπ διακόπτει τηλεοπτική συνέντευξη και αποχωρεί

Ο Τραμπ διακόπτει τηλεοπτική συνέντευξη και αποχωρεί

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξαφνικό τέλος σε μαγνητοσκοπούμενη συνέντευξή του στην αμερικανική τηλεόραση επέβαλε το βράδυ της Τρίτης ο Ντόναλντ Τραμπ, και ακολούθως επιτέθηκε μέσω Twitter στη βετεράνο δημοσιογράφο που τον… στρίμωξε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επέλεξε να διακόψει τη συνέντευξη για την κορυφαία ειδησεογραφική εκπομπή «60 Minutes», που λάμβανε χώρα μέσα στον Λευκό Οίκο και να σηκωθεί να φύγει διαμαρτυρόμενος για προκατάληψη της δημοσιογράφου Λέζλι Σταλ, μιας 78χρονης πολύπειρης προσωπικότητας της αμερικανικής τηλεόρασης με μισό αιώνα σπουδαίας εργασίας για το δίκτυο CBS.

Σε αναρτήσεις του μετά το επεισόδιο αυτό στο προεδρικό μέγαρο της Ουάσιγκτον ο κ. Τραμπ έκανε λόγο για ψευδή και προκατειλημμένη συνέντευξη (εννοώντας προφανώς ότι ψευδή ήταν όσα του έλεγε η κα Σταλ και ότι η ίδια ήταν προκατειλημμένη) και απείλησε να δημοσιεύσει ο Λευκός Οίκος ό,τι έχει μαγνητοσκοπηθεί πριν την ώρα της προβολής της εκπομπής με την… κουτσή συνέντευξη.

Φρόντισε μάλιστα να κοροϊδέψει την κα Σταλ επειδή τη στιγμή της συνεννόησης με τους τεχνικούς του καναλιού δεν φορούσε μάσκα, πράγμα που φρόντισε να κάνει πριν και μετά τη συνεννόηση.

Πηγή: NBC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή