Πρωταθλητής στο σνούκερ, έστω και δίχως χέρια (βίντεο)

Πρωταθλητής στο σνούκερ, έστω και δίχως χέρια (βίντεο)

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι κι αν γεννήθηκε χωρίς χέρια… Η δύναμη της θέλησης έκανε τον Μοχάμαντ Ικράμ πρωταθλητή σνούκερ στην περιοχή του, στο Πακιστάν.

Ο Πακιστανός μπορεί να μην είναι σε θέση να πιάσει τη στέκα, όμως με το σαγόνι του έχει εξελιχθεί σε παίκτη που ακρίβειά του κατάφερε να υπερκεράσει την αντικειμενική του δυσκολία.

«Όταν ήμουν 10-12 ετών πήγαινα στα μπιλιαρδάδικα,» θυμάται στην κάμερα του BBC, «και άρχισα να σκέφτομαι, αν είχα χέρια σίγουρα θα έπαιζα το παιχνίδι αυτό. Αργότερα όμως είπα, γιατί να μη δοκιμάσω κι εγώ;», ξεκινώντας από την ώρα που δεν ήταν κανείς στον χώρο να σπρώχνει την μπάλα με το σαγόνι του.

Πλέον ο 32χρονος Ικράμ έχει σαρώσει στα τουρνουά της περιοχής του και καμαρώνει δίπλα στα τρόπαια που έχει κατακτήσει, ενώ η φήμη του έχει εξαπλωθεί πλέον σε όλο το Πακιστάν.

Ο ίδιος ετοιμάζεται πλέον να συμμετάσχει και σε διεθνείς αγώνες, δείχνοντας ότι η θέλησή του αλλά και το ταλέντο του, ξεπερνούν κάποια σύνορα.

Πηγή: BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή