Τέξας: Εκκένωση σχολείων λόγω διαρροής ουσιών από εκτροχιασμό τρένου (βίντεο)

Τέξας: Εκκένωση σχολείων λόγω διαρροής ουσιών από εκτροχιασμό τρένου (βίντεο)

Η εμπορική αμαξοστοιχία διπλώθηκε σαν ακορντεόν.

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εκκένωση δύο σχολείων στο Μόρισβιλ του Τέξας προκάλεσε την Πέμπτη ο εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας λόγω διαρροής ουσιών από τα βαγόνια.

Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό που δημοσίευσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ο εκτροχιασμός του τρένου ήταν αρκετά βίαιος, προκαλώντας και την κατάπτωση βαγονιών στον παρακείμενο δρόμο, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Το εμπορικό τρένο ξέφυγε από τις ράγες του σε περιοχή κοντά στα σύνορα του Τέξας με τη Λουιζιάνα, στον αμερικανικό Νότο, και διπλώθηκε σαν ακορντεόν που κλείνει, ενώ η διαρροή ουσιών από τα βαγόνια προκάλεσε συναγερμό στην περιοχή και τεράστιο μποτιλιάρισμα στους γύρω δρόμους.

Η αστυνομία εκκένωσε ένα δημοτικό κι ένα γυμνάσιο στο Μόρισβιλ, ενώ οι κάτοικοι σε ακτίνα 2,5 χιλιομέτρων από το σημείο του ατυχήματος πήραν εντολή να κλειστούν στα σπίτια τους.

Τελικά η διαρροή περιορίστηκε και οι δρόμοι ξανάνοιξαν χωρίς άλλα προβλήματα.

Πηγή: ABC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή