Ολονύχτια κάλυψη από το kathimerini.gr

Ολονύχτια κάλυψη από το kathimerini.gr

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες απομένουν για το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης μεταξύ του «ενοίκου» του Λευκού Οίκου Ντόναλντ Τραμπ και του υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν. Μία αναμέτρηση που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε «θρίλερ» εάν υπάρχουν καθυστερήσεις και καταγγελίες για νοθεία.

Ο Τζο Μπάιντεν συντηρεί το προβάδισμα σε εθνικό επίπεδο, αλλά και ο Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές, παραμένοντας ανταγωνιστικός στις πολιτείες κλειδιά, που θα μπορούσαν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της κούρσας.

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos, ο Μπάιντεν προηγείται με 51% έναντι του αντιπάλου του, ωστόσο, σε πολιτείες κλειδιά όπως η Φλόριντα, η Βόρεια Καρολίνα και η Αριζόνα ο Τραμπ φαίνεται να πλησιάζει τον δημοκρατικό υποψήφιο.

Το «kathimerini.gr» καταγράφει λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα των αμερικανικών εκλογών και θα μεταδίδει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας της 3ης Νοεμβρίου όλες τις εξελίξεις. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή