Τείχος προστασίας γύρω από τον Λευκό Οίκο (εικόνες)

Τείχος προστασίας γύρω από τον Λευκό Οίκο (εικόνες)

Φόβοι για σφοδρές συγκρούσεις το βράδυ των εκλογών.

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε φρούριο έχει μετατραπεί ο Λευκός Οίκος ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Τρίτης για την εκλογή του προέδρου των ΗΠΑ, καθώς υπάρχουν φόβοι για εκτεταμένες ταραχές και αντιπαραθέσεις μεταξύ των αντίπαλων στρατοπέδων, των υπερμάχων και των πολεμίων του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Τείχος προστασίας γύρω από τον Λευκό Οίκο (εικόνες)-1

Πέρα από τις προβλέψεις ασφαλείας που πάντα υπάρχουν στην περιοχή του Λευκού Οίκου, η αμερικανική κυβέρνηση φρόντισε να τοποθετηθεί ειδικό τείχος από συρματόπλεγμα και σιδηροκατασκευή περιμετρικά της προεδρικής κατοικίας στην Ουάσινγκτον.

Τείχος προστασίας γύρω από τον Λευκό Οίκο (εικόνες)-2

Το τείχος αυτό έχει κατασκευή που δεν επιτρέπει το σκαρφάλωμα και μετά θα μπορεί να αποσυναρμολογηθεί γρήγορα, αναφέρει ρεπορτάζ της αμερικανικής τηλεόρασης ABC.

Τείχος προστασίας γύρω από τον Λευκό Οίκο (εικόνες)-3

Ήδη πάντως οι πολέμιοι του υποψηφίου των Ρεμπουμπλικάνων έχουν δώσει το δικό τους χρώμα στην περίφραξη που έχει τοποθετηθεί.

Τείχος προστασίας γύρω από τον Λευκό Οίκο (εικόνες)-4

Παράλληλα, μέτρα προστασίας έχουν ληφθεί και για άλλα κυβερνητικά κτίρια στην αμερικανική πρωτεύουσα. Πρόσθετοι φράχτες τοποθετήθηκαν στη Λεωφόρο Πενσιλβάνια, που οδηγεί στον Λευκό Οίκο και ήταν τον Ιούνιο θέατρο ογκωδών διαδηλώσεων υπέρ της φυλετικής ισότητας.

Το «kathimerini.gr» καταγράφει λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα των αμερικανικών εκλογών και θα μεταδίδει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας της 3ης Νοεμβρίου όλες τις εξελίξεις. 

Πηγή: ABC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή