Ανατροπή υπέρ Μπάιντεν στο Μίσιγκαν

Ανατροπή υπέρ Μπάιντεν στο Μίσιγκαν

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν κατάφερε να σημειώσει μικρό προβάδισμα έναντι του Ρεπουμπλικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην πολιτεία του Μίσιγκαν, σύμφωνα με τις μετρήσεις τόσο του Edison Research όσο και του Associated Press. 

Ειδικότερα, με καταμετρημένο το 89% των ψήφων, ο Μπάιντεν συγκεντρώνει πλέον ποσοστό 49,2% με τον Τραμπ να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής στο 49,1%, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Edison Research. 

Στην κομητεία του Κεντ, με καταμετρημένο το 82,7% των ψήφων, ο Μπάιντεν έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής το 46,9% των ψήφων, ενώ ο Τραμπ εξακολουθεί να προηγείται με 51%. 

Στην κομητεία Γουέιν, ωστόσο, με το 69,5% των ψήφων να έχουν καταμετρηθεί, ο Μπάιντεν προηγείται με 61%, ενώ ο Τραμπ έχει συγκεντρώσει έως τώρα 31,6%.

Στην κομητεία Μονρόε, όπου έχει καταμετρηθεί το 56,3% των ψήφων, ο Τραμπ προηγείται με 61,6% και ο Μπάιντεν ακολουθεί με 36,6%. 

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή