ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

«Και τώρα τρέχουμε!»: Κεραυνός κυνηγάει ποδοσφαιριστές στην Ισπανία (βίντεο)

Αστροπελέκι σκάει σε προπονητικό κέντρο, λίγα μέτρα μακριά από παίκτες.

«Και τώρα τρέχουμε!»: Κεραυνός κυνηγάει ποδοσφαιριστές στην Ισπανία (βίντεο)

Όσο προπονημένοι κι αν είναι οι ποδοσφαιριστές μιας ομάδας για κάθε σουτ-κεραυνό των αντιπάλων, τους κεραυνούς που αντιμετώπισαν οι παίκτες συλλόγου στο Βαγιαδολίδ της Ισπανίας καλό είναι να τους αποφεύγει κανείς.

Πρόσφατη καταιγίδα στην κεντρική Ισπανία συνοδεύτηκε από κεραυνούς, και ένας από αυτούς αποφάσισε να επισκεφθεί το προπονητήριο της τοπικής ομάδας. Παρολίγον να αποβεί μοιραία η επίσκεψή του αυτή.

Όπως φαίνεται σε βίντεο κάποιου εξαιρετικά ψύχραιμου, οι παίκτες της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας έτρεχαν να καλυφθούν από τη βροχή και τους κεραυνούς, και ο τελευταίος από αυτούς γλίτωσε για ένα με δύο δευτερόλεπτα καθώς ο απρόσκλητος επισκέπτης εξ ουρανού έσκασε ακριβώς πίσω από το τέρμα όπου προηγουμένως βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής.

Το αστροπελέκι γειώθηκε λίγα μέτρα μακριά από τους παίκτες και προκάλεσε και βροντή σαν έκρηξη βόμβας, όπως ακούγεται στο βίντεο που δημοσίευσε και το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Ευτυχώς οι αθλητές είναι προπονημένοι να τρέχουν, και όταν πραγματικά χρειάστηκε για να σώσουν τη ζωή τους το έκαναν αποτελεσματικά αποφεύγοντας τη μανία της φύσης χωρίς άλλο πρόβλημα.

Πηγή: ABC