Τραμπ κατά Pfizer: Έκρυψαν προεκλογικά την είδηση για το εμβόλιο

Τραμπ κατά Pfizer: Έκρυψαν προεκλογικά την είδηση για το εμβόλιο

Μαινόμενος εμφανίζεται ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο μεγάλος ηττημένος των αμερικανικών εκλογών, Ντόναλντ Τραμπ, υποστήριξε ότι η ανακοίνωση για το νέο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού κρατήθηκε σκόπιμα μυστική πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

«Όπως έχω πει εδώ και πολύ καιρό, η Pfizer και οι άλλοι θα ανακοίνωναν ένα εμβόλιο μόνο μετά τις εκλογές, επειδή δεν είχαν το θάρρος να το κάνουν πριν. Ομοίως, η FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων) θα έπρεπε να το είχε ανακοινώσει νωρίτερα, όχι για πολιτικούς σκοπούς, αλλά για να σώσει ζωές!» έγραψε στο Twitter.

«Αν ο Τζο Μπάιντεν ήταν Πρόεδρος, δεν θα είχατε το Εμβόλιο για άλλα τέσσερα χρόνια, ούτε η FDA θα το είχε εγκρίνει τόσο γρήγορα. Η γραφειοκρατία θα είχε καταστρέψει εκατομμύρια ζωές!», επισήμανε και πρόσθεσε ότι «η FDA και οι Δημοκρατικοί δεν ήθελαν να έχω μια ΝΙΚΗ Εμβολίου, πριν από τις εκλογές, έτσι αντίθετα βγήκε πέντε ημέρες αργότερα – Όπως είχα πει!»

Τραμπ κατά Pfizer: Έκρυψαν προεκλογικά την είδηση για το εμβόλιο-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή