«Δεν είχα πρόθεση να αμφισβητήσω τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ» δήλώνει ο Π. Πολάκης

«Δεν είχα πρόθεση να αμφισβητήσω τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ» δήλώνει ο Π. Πολάκης

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων με τους στενούς συνεργάτες του, που κράτησε μέχρι πολύ αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε το πράσινο φως, να κληθεί ο Παύλος Πολάκης από την Ολγα Γεροβασίλη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την προβληματική συμπεριφορά του. 

Η συνάντηση, μεταξύ του πρώην υπουργού Υγείας και των δύο στελεχών της επιτροπής δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα και σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο Π. Πολάκης είπε ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε πρόθεση να αμφισβητήσει τη συλλογικά επεξεργασμένη και αδιαπραγμάτευτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και δική του θέση ως γιατρού και βουλευτή.

«Τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρηθούν από όλες και όλους, ως μόνη ασπίδα στη διασπορά του κορονοϊού, εδώ που μας έφτασε η εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης» φέρεται να επεσήμανε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Δ. Τζανακόπουλος και η Ο. Γεροβασίλη υπογράμμισαν ότι «τα καταστροφικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, τόσο στο μέτωπο του κορονοϊού, όσο και στο μέτωπο της οικονομίας, που γίνονται πλέον ορατά στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, ωθούν την κυβέρνηση σε ένταση των επιθέσεων κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του σε μια προσπάθεια να αποσείσει τις εγκληματικές ευθύνες της».

«Η κυβέρνηση άφησε απροετοίμαστο και ανοχύρωτο το ΕΣΥ, άνοιξε τον τουρισμό χωρίς ενιαία υγειονομικά πρωτόκολλα, δεν αύξησε τα δρομολόγια στα ΜΜΕ και αύξησε τον αριθμό των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, ενώ επέτρεψε να δημιουργηθούν εστίες υπερμετάδοσης σε μεγάλους εργασιακούς χώρους, φυλακές, γηροκομεία», ανέφεραν.

«Για το λόγο αυτό, εν μέσω πανδημίας, και με δεδομένη την ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση της κυβέρνησης, απαιτείται από το κόμμα και όλα τα στελέχη του αποφασιστικότητα, συνοχή, υπευθυνότητα, και αφοσίωση στην προστασία της κοινωνίας» κατέληξαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή