Μισέλ Ομπάμα: Άφησα στην άκρη τον θυμό μου και καλωσόρισα τη Μελάνια στον Λευκό Οίκο

Μισέλ Ομπάμα: Άφησα στην άκρη τον θυμό μου και καλωσόρισα τη Μελάνια στον Λευκό Οίκο

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Μισέλ Ομπάμα, κάνει λόγο για τη στιγμή που η ίδια και ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, παραχώρησαν τη θέση τους στον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια.

«Οφείλω να είμαι ειλικρινής και να πω ότι τίποτα από όλα αυτά δεν μου ήταν εύκολο», αναφέρει η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ. «Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε διασπείρει ρατσιστικά ψεύδη για τον σύζυγό μου, τα οποία είχαν θέσει σε κίνδυνο την οικογένειά μου. Δεν ήταν κάτι που ήμουν έτοιμη να συγχωρήσω», προσθέτει.

Προσθέτει, ωστόσο, ότι: «Για χάρη της χώρας μου, έπρεπε να βρω τη δύναμη και την ωριμότητα να αφήσω στην άκρη τον θυμό μου».

Αναφέρει, λοιπόν, ότι καλωσόρισε τη Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο και της μίλησε για την εμπειρία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

«Ήξερα μέσα μου ότι αυτό ήταν το σωστό, γιατί η δημοκρατία μας είναι πολύ μεγαλύτερη από το “εγώ” του οποιουδήποτε», σημειώνει στην ανάρτησή της, αναφερόμενη εμμέσως στη στάση που έχει κρατήσει μετά τις εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αρνείται να δεχθεί την ήττα του από τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν και κάνει λόγο για νοθεία σε βάρος του.

Η κ. Ομπάμα τονίζει, μάλιστα, ότι «η Προεδρία δεν ανήκει σε κανένα άτομο και κανένα κόμμα και το να προσποιηθεί κανείς κάτι τέτοιο, ή να δίνει τροφή σε ανεδαφικές θεωρίες συνωμοσίας, είναι για να θέσει την Υγεία και την Ασφάλεια της χώρας σε κίνδυνο».

«Δεν πρόκειται για παιχνίδι», συμπληρώνει, παροτρύνοντας όλους τους Αμερικανούς και ιδιαίτερα τους ηγέτες του αμερικανικού έθνους, ανεξαρτήτως κόμματος, να τιμήσουν την εκλογική διαδικασία και να παίξουν ο καθένας τον ρόλο του στην ενθάρρυνση μιας ομαλής μετάβασης της εξουσίας, όπως συνέβαινε ανέκαθεν στην ιστορία της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή