Ομπάμα και Όπρα στο ίδιο δωμάτιο χωρίς να είναι στο ίδιο δωμάτιο… (βίντεο)

Ομπάμα και Όπρα στο ίδιο δωμάτιο χωρίς να είναι στο ίδιο δωμάτιο… (βίντεο)

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα φαινόμενα απατούν. Και αυτό μετά βεβαιότητας συμβαίνει σε αυτή τη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να κάθεται στο πλάι της δημοφιλούς παρουσιάστριας Όπρα Ουίνφρεϊ. Ανάμεσα τους υπάρχει ένα τζάκι που καίει και δεν έχουν λάβει κανένα μέτρο προστασίας για τον κορωνοϊό. Αν εκτείνουν τα πόδια τους, ο ένας μπορεί να αγγίξει τον άλλον.

Κι όμως…

Μια -κατά κυριολεξία- διαφορετική συνέντευξη με τον Ομπάμα πήρε η Όπρα… καθώς εκείνος βρισκόταν στην Ουάσιγκτον, εκείνη στην Καλιφόρνια και εμείς τους βλέπουμε στο ίδιο δωμάτιο σε απόσταση αναπνοής.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, όπως φαίνεται στο τρέιλερ που ανάρτησε η Όπρα στο λογαριασμό της στο Twitter, φαίνεται να το διασκεδάζει δεόντως, να κάνει πλάκα και να θέλει… να κλωτσήσει την παρουσιάστρια.

Η Όπρα στην ανάρτηση της γράφει: «Γνωρίζατε ότι ότι εγώ και ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεν ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο σε αυτή τη συνέντευξη; Εκείνος βρισκόταν στην Ουάσιγκτον και εγώ στην Καλιφόρνια. Όμως, χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας (και στην @DrewBarrymore) τώρα ίσως να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου».

Η Όπρα αποκάλυψε στη διάρκεια της συνέντευξης ότι δεν έχει βγει από το σπίτι της από τις 8 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή