Σουηδία: 70χρονη κρατούσε «αιχμάλωτο» τον γιο της για 30 χρόνια

Σουηδία: 70χρονη κρατούσε «αιχμάλωτο» τον γιο της για 30 χρόνια

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια 70χρονη γυναίκα συνελήφθη στη Στοκχόλμη, με την κατηγορία ότι κρατούσε το γιο της «αιχμάλωτο» για 30 χρόνια, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία και ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι αρχές εντόπισαν τον άνδρα 40 περίπου ετών σε άσχημη κατάσταση, με την εισαγγελέα της Στοκχόλμης Έμμα Όλσον να δηλώνει πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Σουδικά Μέσα Ενημέρωσης, επικαλούμενα τον συγγενή που τον βρήκε, ανέφεραν ότι ο άνδρας ανακαλύφθηκε ξαπλωμένος στο πάτωμα, χωρίς δόντια, ανίκανος να μιλήσει και γεμάτος με πληγές.

Η εφημερίδα Expressen μετέδωσε ότι ο γιος της 70χρονης απομακρύνθηκε από το σχολείο σε ηλικία περίπου 12 ετών. «Βρέθηκε δίπλα σε δύο ημερολόγια από το 1995 και το 1996 στον τοίχο του διαμερίσματος»

Η μητέρα αρνείται κατηγορίες για παράνομη φυλάκιση και σοβαρές σωματικές βλάβες, δήλωσε η εισαγγλέας της Στοκχόλμης.

«Εξετάζουμε για πόσο καιρό ήταν φυλακισμένος, αλλά υποθέτουμε ότι ήταν ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Reuters.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή