Γυναίκα οδηγεί στη φλεγόμενη Καλιφόρνια, και τραβάει και βίντεο

Γυναίκα οδηγεί στη φλεγόμενη Καλιφόρνια, και τραβάει και βίντεο

Η φωτιά στην Όραντζ Κάουντι έχει ήδη κατακάψει περιοχή μεγαλύτερη από τις Σπέτσες

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να μπήκε ο Δεκέμβριος, όμως οι πυρκαγιές φέτος στις ΗΠΑ δε λένε να σταματήσουν, ειδικά στις δυτικές πολιτείες οπως η Καλιφόρνια.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC φαίνεται η προσπάθεια μιας γυναίκας στη νότια Καλιφόρνια να διαπεράσει με το αυτοκίνητό της τη φλεγόμενη περιοχή στην Όραντζ Κάουντι, που φέτος έχει πληγεί πολλαπλώς από την πύρινη καταστροφή.

Η γυναίκα οδηγός είχε όχι μόνο την ψυχραιμία να κινηθεί με ασφάλεια μέσα στους καπνούς αλλά και την… αμφίβολης σκοπιμότητας ιδέα να τραβάει και βίντεο με το κινητό της την ώρα που οδηγούσε, καθώς τα εντυπωσιακά πλάνα είναι εμφανώς τραβηγμένα από τη θέση του οδηγού.

Η συγκεκριμένη πυρκαγιά στο φαράγγι Σιλβεράντο έχει ήδη κάνει στάχτη μια τεράστια περιοχή άνω των 26 τετραγωνικών χιλιομέτρων και έχει αφήσει δύο πυροσβέστες τραυματισμένους. Τουλάχιστον 25.000 κάτοικοι έχουν υποχρεωθεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με τις αρχές η πυρκαγιά ήταν κατά 10% μόνο υπό έλεγχο την Πέμπτη.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή