«Το δις εξαμαρτείν» για τη διάσημη Ρίτα Ορα

«Το δις εξαμαρτείν» για τη διάσημη Ρίτα Ορα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγγνώμη ζήτησε, για ακόμα μία φορά, η Βρετανίδα τραγουδίστρια της ποπ μουσικής, Ρίτα Ορα, επειδή παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού της βρετανικής κυβέρνησης. Η Ρίτα Ορα επέστρεψε από την Αίγυπτο, όπου στις 21 Νοεμβρίου συμμετείχε σε ιδιωτική εκδήλωση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Mail On Sunday, εκεί τραγούδησε ενώπιον εκλεκτού κοινού στο πολυτελές ξενοδοχείο «W» του Καΐρου, εισπράττοντας ως αμοιβή εξαψήφιο ποσό. Σύμφωνα με πηγές που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, παρών στην εκδήλωση ήταν ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι. 

Οταν την επόμενη ημέρα επέστρεψε στη Βρετανία, αντί –ως ώφειλε– να αυτοπεριοριστεί σπίτι της επί 14 ημέρες, η Ρίτα Ορα διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων, παρότι οι συναθροίσεις απαγορεύονται, παραβιάζοντας δηλαδή δύο φορές τη σχετική νομοθεσία. Την προηγούμενη εβδομάδα η Βρετανίδα τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη για τη συνάθροιση και προσφέρθηκε να καταβάλει το πρόστιμο που επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το ταξίδι-αστραπή στην Αίγυπτο και το σπάσιμο της καραντίνας.

Η δημοτική αρχή των Τσέλσι και Κένσιγκτον διέψευσε ότι η τραγουδίστρια κατέβαλε πρόστιμο 10.000 λιρών για το πάρτι που έκανε στο εστιατόριο «Σάντα Κρουζ» στο Νότινγκ Χιλ. Παρότι η ίδια είχε δηλώσει ότι ήταν μία «μικρή μάζωξη», στον γιορτασμό παρέστησαν τουλάχιστον 30 άτομα.

Στην ανακοίνωση με την οποία ζητάει για δεύτερη φορά συγγνώμη, η τραγουδίστρια καλεί τους θαυμαστές της να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά της, τονίζοντας ότι «οι τύψεις και οι ενοχές που ένιωσα την εβδομάδα που πέρασε εξαιτίας του λάθους μου, πραγματικά δεν άξιζαν τον κόπο. Αντιθέτως, πρέπει να συμμορφώνεστε με τις κυβερνητικές συστάσεις και τις εκκλήσεις όλων των ηρώων που μάχονται τον κορωνοϊό στο βρετανικό ΕΣΥ και να λαμβάνετε όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα. Δέχομαι την έντονη κριτική εναντίον μου, γιατί πραγματικά μου αξίζει». Τέλος, η τραγουδίστρια δεσμεύθηκε ότι στο μέλλον θα επανορθώσει τόσο στους θαυμαστές της, που τη στήριξαν τόσα χρόνια όσο και στους υγειονομικούς, τους ήρωες του βρετανικού ΕΣΥ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή