Το κόκκινο ρυάκι στη νότια Καλιφόρνια (βίντεο)

Το κόκκινο ρυάκι στη νότια Καλιφόρνια (βίντεο)

Κάτοικοι προσπαθούν να αφαιρέσουν το έντονο χρώμα που έβαψε τη γειτονιά τους

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ροδοκόκκινο χρώμα που έχει βάψει τη γειτονιά τους προσπαθούν να ξεπλύνουν οι κάτοικοι στη νότια Καλιφόρνια. Όπως αναφέρεται και στο βίντεο που ανήρτησε το αμερικανικό δίκτυο ABC, «δεν είναι αυτό που νομίζετε»!

Το κόκκινο αυλάκι που ρέει στους δρόμους είναι από το χρωματισμένο επιβραδυντικό υγρό που έριχναν τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα στην περιοχή όλο το τελευταίο διάστημα που μεγάλη πυρκαγιά κατέτρωγε τη νότια Καλιφόρνια και απείλησε πολλούς οικισμούς οι οποίοι και εκκενώθηκαν.

Επιστρέφοντας στα σπίτια τους οι κάτοικοι έσπευσαν να καθαρίσουν στέγες, αυλές και δρόμους από το υγρό, που έφτιαξε και ρυάκι με το έντονο χρώμα του φέρνοντας εικόνες… εκδοροσφαγείων στον νου.

Το κόκκινο ρυάκι στη νότια Καλιφόρνια (βίντεο)-1

Κοιτώντας κανείς γύρω βλέπει τα πάντα ροδοκόκκινα, από το χώμα ως τα δέντρα, που ευτυχώς γλίτωσαν από την πυρκαγιά, που ακόμη τελεί υπό μερικό έλεγχο, αλλά έχει φύγει πια από το φαράγγι Μοτζέσκα όπου βρίσκεται ο εικονιζόμενος οικισμός.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή