Περού: Ο Αη Βασίλης και το ξωτικό του συλλαμβάνουν έμπορο ναρκωτικών (βίντεο)

Περού: Ο Αη Βασίλης και το ξωτικό του συλλαμβάνουν έμπορο ναρκωτικών (βίντεο)

Αποτελεσματική επέμβαση του.. αγίου των παιδιών στο σπίτι υπόπτου

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αη Βασίλης, λέει, ξέρει ποιο παιδί ήταν καλό και ποιο κακό φέτος, και αντιστοίχως φροντίζει για τα… δώρα τους. Σε αυτή τη λογική η Δίωξη Ναρκωτικών του Περού έκανε μια επίσκεψη σε σπίτι υπόπτου για ναρκωτικά ντυμένη καταλλήλως.

Όπως παρουσιάζει βίντεο που μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, οι πράκτορες της περουβιανής αστυνομίας κατά των ναρκωτικών ντύθηκαν με στολές Άη Βασίλη και ξωτικών ώστε να μην κινήσουν υποψίες και να αποκτήσουν εύκολα και αναίμακτα πρόσβαση στην οικία υπόπτου για εμπορία και διακίνηση.

Το αποτέλεσμα της εισβολής ήταν η σύλληψη τόσο του υπόπτου αυτού όσο και τεσσάρων άλλων στην ιδιαιτέρως επιτυχημένη επιχείρηση του… αγαπημένου αγίου των παιδιών και των ξωτικών του.

Ο ύποπτος, που συνελήφθη στα περίχωρα της πρωτεύουσας Λίμα, κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Να σημειωθεί ότι ο Αη Βασίλης αυτός επέλεξε καλού-κακού την είσοδο από την πόρτα, καθώς είναι άγνωστο εάν το σπίτι (στο οποίο εντοπίστηκαν ένα πιστόλι και σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών) διέθετε τζάκι για την… παραδοσιακή είσοδο του Αγίου όπως επιτάσσουν οι μέρες.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή